Сити даје Гвардиоли понуду која се не одбија!

Уговор на пет година, вредан 100. 000. 000 фунти! На Итихаду верују да бољег менаџера не могу да нађу!

Фудбал 20.05.2019 | 15:36
Сити даје Гвардиоли понуду која се не одбија!
Све што је у Енглеској могло да се освоји, Манчестер сити је освојио! Клуб који је годинама, деценијама гледао у леђа градском ривалу Јунајтеду, сада је направио нешто што Црвени ђаволи никада нису. И пребогате газде из Емирата спремне су да то богато награде.

Наравно, зна се ко је мозак операције и најзаслужнији за експлозију Ситија. Пеп Гвардиола, човек звани трофеј, добиће због тога уговор од којег се пада на теме. Што би рекли у филму Кум, добиће понуду која се не одбија!

Како пише лист Сан, газде Манчестер ситија понудиће Гвардиоли нови уговор, на пет година, током којег ће зарађивати 20.000.000 фунти годишње. Када би одрадио цео тај уговор, Шпанац би био богатији за целих 100.000.000 фунти!

Гвардиоли ни сада новца не недостаје, годишња плата на Итихаду му је 15.000.000 фунти, али газде немају никакав проблем да му после трипле круне подигну зараду за још пет милиона. Наравно, ако Пеп пристане.

У Ситију чврсто верују да бољег од Гвардиоле не могу да нађу у свету фудбала и желе да га вежу за себе што је дуже могуће. Мада, питање је колико је фантастични тренер спреман да се обавеже на верности на тако дуг период.

Пеп има важећи уговор са Грађанима на још две године. И тврди да ће до тада бити ту. А, после, ко то зна, понуда му сигурно неће недостајати.

“Остајем овде још две године, ако ме желе. Задовољан сам у Ситију, не идем нигде одавде. Знам да ће мој посао у Манчестеру на крају бити оцењиван према томе да ли смо освојили Лигу шампиона или не”, рекао је недавно шпански стручњак, за којег се причало да би могао да пређе у Јувентус.

Гвардиола је са Ситијем до сада освојио две титуле првака Енглеске, један ФА куп, два Лига купа и један Суперкуп Енглеске.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар