Siti daje Gvardioli ponudu koja se ne odbija!

Ugovor na pet godina, vredan 100. 000. 000 funti! Na Itihadu veruju da boljeg menadžera ne mogu da nađu!

Fudbal 20.05.2019 | 15:36
Siti daje Gvardioli ponudu koja se ne odbija!
Sve što je u Engleskoj moglo da se osvoji, Mančester siti je osvojio! Klub koji je godinama, decenijama gledao u leđa gradskom rivalu Junajtedu, sada je napravio nešto što Crveni đavoli nikada nisu. I prebogate gazde iz Emirata spremne su da to bogato nagrade.

Naravno, zna se ko je mozak operacije i najzaslužniji za eksploziju Sitija. Pep Gvardiola, čovek zvani trofej, dobiće zbog toga ugovor od kojeg se pada na teme. Što bi rekli u filmu Kum, dobiće ponudu koja se ne odbija!

Kako piše list San, gazde Mančester sitija ponudiće Gvardioli novi ugovor, na pet godina, tokom kojeg će zarađivati 20.000.000 funti godišnje. Kada bi odradio ceo taj ugovor, Španac bi bio bogatiji za celih 100.000.000 funti!

Gvardioli ni sada novca ne nedostaje, godišnja plata na Itihadu mu je 15.000.000 funti, ali gazde nemaju nikakav problem da mu posle triple krune podignu zaradu za još pet miliona. Naravno, ako Pep pristane.

U Sitiju čvrsto veruju da boljeg od Gvardiole ne mogu da nađu u svetu fudbala i žele da ga vežu za sebe što je duže moguće. Mada, pitanje je koliko je fantastični trener spreman da se obaveže na vernosti na tako dug period.

Pep ima važeći ugovor sa Građanima na još dve godine. I tvrdi da će do tada biti tu. A, posle, ko to zna, ponuda mu sigurno neće nedostajati.

“Ostajem ovde još dve godine, ako me žele. Zadovoljan sam u Sitiju, ne idem nigde odavde. Znam da će moj posao u Mančesteru na kraju biti ocenjivan prema tome da li smo osvojili Ligu šampiona ili ne”, rekao je nedavno španski stručnjak, za kojeg se pričalo da bi mogao da pređe u Juventus.

Gvardiola je sa Sitijem do sada osvojio dve titule prvaka Engleske, jedan FA kup, dva Liga kupa i jedan Superkup Engleske.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar