Тешка несрећа код Мостара

На магистралном путу М-17 између Мостара и Јабланице у близини ХЕ Салаковац дошло је до стравичне аобраћајне несреће.  

Босна и Херцеговина 20.05.2019 | 13:28
Тешка несрећа код Мостара
Како  је незванично потврђено, једна особа је смртно страдала, а још није познат број повријеђених.

У несрећи су учествовали путничковозило „хјундаи“ и аутобус. На мјесто несреће упућена су возила Хитне помоћи, али и ватрогасна возила и неколико патрола полиције. 

Саобраћај овом дионицом магистралног пута М-17 тренутно је обустављен, а због несреће су се створиле велике колоне.

(Клиx)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Сниматељу Срам Те Било

20.05.2019 16:52

Има видео снимак ове несреце коју је снимао неки лик сто је ок јер је видио да је овај сверао по путу али ликовање када су се сударили и када је присао и видио да је мртав је срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

20.05.2019 18:12

А шта је требао урадити?! Пијани наркоманчина маши неколико аута, набија се у аутобус и треба неко да га жали?! Све живо проглашено дрогом, а сваки дан гине бар по 10 алкохолисаних наркомана и никоме ништа! Алкохол је друштвено прихватљиви опијат и никоме не пада на памет да га прогласи најопаснијом супстанцом у свим областима живота, а управо је то највеће зло човјечанства!

Name

ре и ре

20.05.2019 19:29

Немојте тако људи прицати, цовјек је имао 62-е г., мозда је имао срцани или моздани удар за воланом, погинули је из Бања луке Миленко Песут , а сто се снимања тице цовјек је имао камеру у ауту сто на западу имају сви управо због ових ствари. Не дај бозе ником ово и да се никад висе не понови. Људи опрез за воланом

Name

Ре:

20.05.2019 23:57

С инфарктом се не вози цик-цак 20 километара. Има на оригиналном снимку гдје кажу да су га пратили бар 20 километара. Даље, ја имам ауто-камеру, која стално снима широки опсег високом резолуцијом, па чак и брзину. Овај снимак несреће је рађен телефоном. Значи, имали су времена да пале телефонску камеру и да га снимају. Да је заспао или имао срчани удар, прва кривина би била његова, али је лола возио преко обе коловозне траке и промашио за длаку неколико возила прије. Снимали су га дуже, али је објављено само задњих неколико минута. На крају се види да није био ни везан. Замисли да је такав звизнуо у неку породицу, па пола побио, пола осакатио, да ли би онда било жаљење убице кој намјерно сједа у ауто контузован?!

Name

Требињац

21.05.2019 05:15

Замолио бих све оне који ово прочитају да, уколико буду некада у животу у позицији "снимача",обавезно позову 122 тј јаве полицији да овог човјека сачека и искључи из саобраћаја. Можда би овај човјек остао жив.....

Name

Из снимка се види

21.05.2019 08:20

По невремену овај лик из аута је возио мало лево,па мало десно и претпостављам да је прекорачио брзину !Ови иза њега су га снимали,и смејали се док су снимали како вози лик испред њих !Када је дошло до судара ,сниматељи су изашли први,пришли до аута и визуелно дошли до закључка да је возач погинуо и тада су вероватно схватили колика је ово била озбиљна ситуација !

Name

Пера

21.05.2019 08:34

ти паметни сто казес да је имао инфакт или несто так неби могао возит 20км. немас појма. мој стриц је тако исто имао, полиција га устављала јер је сверао по путу није стао гонили га на крају га једва зауставили, никад није пио па ни тад. кад су га зауставили тада се онесвијестио тек и назалост није презивео. у току возње ке имао моздани

Name

ББ

21.05.2019 21:48

Цовек имао проблем са сецером. Да је овај даса сто је снимао позвао полицију спасио би један зивот. Лака ти земља Милане Пудару.

ОДГОВОРИТЕ