Код ње је љепота непролазна

Једна од најлепших свестких глумица икада, Моника Белучи (54), очарала је све својим изгледом на Канском филмском фестивалу. Италијанска лепотица присуствовала је премијери филма "Тхе Бест Yеарс оф а Лифе", а фоторепортерима је позирала у тегет хаљини.

Занимљивости 20.05.2019 | 12:15
Код ње је љепота непролазна
Белучијева је била насмејана, а многи су били очарани њеном непролазном лепотом. Неки би рекли да је дан данас, жаргонски речено, "мега риба".









Касније се Моника пресвукла и заблистала у црној кошуљи и панталонама.







(АП)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анонyмоуслy

30.06.2019 12:31

Могуће је да,десило се,дешава се или тек треба да се деси,све је могућно?! ~~~ Хвала и слава Богу,Христу Спаситељу и Светоме Духу,сада и у све векове векова!Амин!Алилуја! " Исаија 53:5 Али Он би рањен за наше преступе, избијен за наша безакоња; кар беше на Њему нашег мира ради, и раном Његовом ми се исцелисмо. " Онима који су данас молили и искали одмор и мир по вољи Христовог и нашег Оца Небеског,оптерећенима и узнемиренима,Божји син и данас учинио је одмор и мир,вером у Господа и сина Његовог Исуса Христа.Амин!Алилуја!Болесни или за болесне који су по вољи Христовог и нашег Оца Небеског оздрављење искали и молили,Божјим сином и данас јесу оздрављени,вером у Господа и сина Његовог Исуса Христа.Амин!Алилуја!~~~Није лоше на ТВ-у пустити да иде филм: " Тхе Пассион оф тхе Цхрист (2004) " и када се необележава дан родјења или ускрснућа Исуса Христа.~~~Сваки Божји благослов и свима онима који се нису пронашли у овом писанију,по Његовој великој љубави,доброти и милости према свима кроз нашег великог Господа,Христа Спаситеља и Светог Духа!Амин!Алилуја!~~~Поз.

ОДГОВОРИТЕ