Kod nje je ljepota neprolazna

Jedna od najlepših svestkih glumica ikada, Monika Beluči (54), očarala je sve svojim izgledom na Kanskom filmskom festivalu. Italijanska lepotica prisustvovala je premijeri filma "The Best Years of a Life", a fotoreporterima je pozirala u teget haljini.

Zanimljivosti 20.05.2019 | 12:15
Kod nje je ljepota neprolazna
Belučijeva je bila nasmejana, a mnogi su bili očarani njenom neprolaznom lepotom. Neki bi rekli da je dan danas, žargonski rečeno, "mega riba".









Kasnije se Monika presvukla i zablistala u crnoj košulji i pantalonama.







(AP)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Anonymously

30.06.2019 12:31

Moguće je da,desilo se,dešava se ili tek treba da se desi,sve je mogućno?! ~~~ Hvala i slava Bogu,Hristu Spasitelju i Svetome Duhu,sada i u sve vekove vekova!Amin!Aliluja! " Isaija 53:5 Ali On bi ranjen za naše prestupe, izbijen za naša bezakonja; kar beše na Njemu našeg mira radi, i ranom Njegovom mi se iscelismo. " Onima koji su danas molili i iskali odmor i mir po volji Hristovog i našeg Oca Nebeskog,opterećenima i uznemirenima,Božji sin i danas učinio je odmor i mir,verom u Gospoda i sina Njegovog Isusa Hrista.Amin!Aliluja!Bolesni ili za bolesne koji su po volji Hristovog i našeg Oca Nebeskog ozdravljenje iskali i molili,Božjim sinom i danas jesu ozdravljeni,verom u Gospoda i sina Njegovog Isusa Hrista.Amin!Aliluja!~~~Nije loše na TV-u pustiti da ide film: " The Passion of the Christ (2004) " i kada se neobeležava dan rodjenja ili uskrsnuća Isusa Hrista.~~~Svaki Božji blagoslov i svima onima koji se nisu pronašli u ovom pisaniju,po Njegovoj velikoj ljubavi,dobroti i milosti prema svima kroz našeg velikog Gospoda,Hrista Spasitelja i Svetog Duha!Amin!Aliluja!~~~Poz.

ODGOVORITE