Српска листа - побједник избора

Кандидати Српске листе за градоначелнике на данашњим ванредним локалним изборима побиједили су у све четири општине на сјеверу Косова и Метохије, освојивши већи број гласова уз већу излазност него на локалним изборима 2017. потврђено је Тањгу у тој политичкој организацији.

Србија 19.05.2019 | 20:52
Српска листа - побједник избора
"Наши кандидати однели су убедљиву апсолутну победу у општиама Лепосавић, Зубин Поток, Звечан и Северна Косовска Митровица, чиме је српски народ на севеу КиМ још јендом недвосмислено и скоро једногласно потврдио спремност да одлучно брани свој опстанак и политичка права на КиМ и органску везу са својом државом Србијом", речено је вечерас у Срској листи.

Они оцјенују да је тако пропао позив на бојкот оних у Србији, који су хтели да сјевер Космета гурну у руке Албанаца.

Ðурић: Велика вест, наставићемо да се боримо

Ово је велика вијест, наставићемо да се боримо, изјавио је вечерас директор Канцеларије за КиМ Марко Ðурић поводом побједе Српске листе на изборима за градоначелнике у четири општине на сјеверу Косова.

"Ово је пропаст и неуспех оних који су позивали на бојкот ових избора и пропаст настојања Приштине да, кандидујући Албанце у срединама где преко 90 одсто чине Срби, преузму контролу над севером", рекао је Ðурић на конференцији за новинаре у Београду.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Херц

20.05.2019 04:55

Срби су сложни у посљедњем тренутку..тако је увијек..Срећа је па су у рату у БиХ били тако сложни и нису се подијелили као у ИИ свјетском на четнике и партизане да се убијају међусобно...Да није било те слоге одувала би их ,,ОЛУЈА"као у Хрватској...Да су Богдо и данас сложни ..или је то само кад је задњи моменат и кад је најтеже...

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

20.05.2019 06:57

и ста добијате са тим ниста голо ниста теско вама ови политицари вас само лазу опет све исто као и пре избора а могуце да вам буде и горе јадни мој народе играју се са насим зивотима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуј

20.05.2019 06:58

па нико други није ни изашао на изборе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

20.05.2019 07:31

И ста даље? То вам је као да у Сандјаку у нека цетири града побједе Сиптари а оно опет све се одлуцује у Београду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

спрска листа

20.05.2019 07:32

срби побиједили у већински српским градовима...хахахаха још једна косовска битка добијена хахахахах

ОДГОВОРИТЕ