Ј фактор: Инзаги фаворит, Сари друга жеља...!

Михајловић контактиран! Газета дело Спорт о трци за новог тренера Јувентуса.

Фудбал 19.05.2019 | 17:50
Ј фактор: Инзаги фаворит, Сари друга жеља...!
Долазак Синише Михајловића на клупу Јувентуса није звучао реално, иако је потписник ове вести био поуздани италијански Скај.

Два дана после иницијалне приче, милански спортски дневник Газета на насловној страни пише о најужем кругу кандидата за наследника Макса Алегрија, а у њему су три имена – Симоне Инзаги, Маурисио Сари и Синиша Михајловић.

Некадашњи селектор Србије је контактиран од стране Андрее Ањелија, с којим је обавио разговор о потенцијалном доласку у Јувентус. Дакле, ствар је више него озбиљна. Ипак, у италијанској штампи преовлађује мишљење да је Михајловић „аутсајдер“ у овој ситуацији, односно да су Инзаги и Сари у предности.

Директорски тандем Паратићи – Недвед имали су уводне преговоре са Инзагијем и Саријем, због којег су чак отпутовали и у Лондон.

Први фаворит за најтраженију позицију у италијанском фудбалу и даље је Симоне Инзаги. Према информацијама Газете, али и Спорт Медијасета, римског Коријерера и Стампе, Инзаги је са људима из Јувентуса већ имао неколико састанака, али још није донео коначну одлуку о томе шта му је чинити. Са Лацијем има уговор до јуна наредне године, а после освајања Купа Италије његове акције су поскупеле.

“Истина је да тренутно уживамо у тренутку, јер ће бити сасвим довољно времена да седнем с директором (Иглијем) Тареом и председником (Клаудијем Лотитом) и размотримо све опције. Имамо добар однос, тако да не треба узимати здраво за готово све што људи причају“, рекао је Инзагипосле освајања трофеја.

Разлог зашто је Инзаги фаворит у односу на Сарија, а највише Михајловића јесте зато што Јувентус тражи младог и талентованог италијанског стручњака који негује офанзивни стил фудбала, а да се бивши голгетер Небескоплавих савршено уклапа у ту слику.

Такође, Чизмом кружи прича да је Антонио Конте отпао с листе кандидата јер је договорио све услове сарадње са Интером, што значи да је Лучано Спалети своје завршио на клупи Неразура...

Чекамо, чекамо...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар