За Делибашића предложен притвор

Поступајући тужилац Кантоналног тужилаштва предложила је Кантоналном суду у Сарајеву одређивања једномјесечног притвора осумјиченом Дарију Делибашићу.

Босна и Херцеговина 19.05.2019 | 12:52
За Делибашића предложен притвор
Како преноси Клиx, а потврдила им је портпаролка Тужилаштва КС Азра Бавчић притвор је предложен због опасности да би осумњичени боравком на слободи могао утицати на свједоке, прикрити доказе те због опасности од понављања кривичног дјела.

Делибашића Тужилаштво КС сумњичи за кривично дјело отмица и разбојништво.

Ријече је о отмици која се догодила 17. априла у насељу Пејтон на Илиџи када је група наоружаних разбојника пресрела жртву која се налазила у Голфу 6.

Пријетећи ватреним оружјем извели су га из возила, свезали и држали заробљеног до наредног дана када су га оставили у сарајевском насељу Отока. Од њега су тражили милион КМ.

Син легендарног кошаркаша Мирзе Делибашића већ је осуђен у Италији на шест година због трговине дрогом.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Нема смисла

19.05.2019 11:10

Чињеницу да је именовани син Мирзе Делибашића, нема смисла толико потенцирати, јер му отац није крив за ово стање. Био је рат, послератни период, пред омладином су била бројна, више лоша искушења... Мирза је био уљудан момак, врхунски спортиста, репрезентативац БиХ-е, па га не треба понизити неким немилим догадјајима, за које није он крив. Треба га пустити да почива у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

19.05.2019 12:01

Слажем се! Свако је јединка за себе.

Name

сарајлија

19.05.2019 17:35

Мирза је био репрезентативац Југославије

Name

Сарајево

19.05.2019 12:16

Бас ми је зао момка,сто му је то требало,фамилија цијела угледна у Сарајеву,има локал,ради пуном паром,цовјек права раја,љепота с њим поприцати,у локалу са свима се опходи право јарански,озенио се новинарком Пинка...сто ти то је требало,бас ми зао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

19.05.2019 12:36

Родитељи су одговорни за васпитање дјеце .Јурили лопту а дијете одгајала улица.

ОДГОВОРИТЕ