Јелисавета Карађорђевић оперише кук

Њој ће због дегенеративне болести кука бити уграђен вештачки зглоб, а операцију ће обавити професор др Зоран Башчаревић, директор ове установе.

Забава 17.05.2019 | 15:49
Јелисавета Карађорђевић оперише кук
ПРИНЦЕЗА Јелисавета Карађорђевић (83) у суботу би требало да буде оперисана на Институту “Бањица”. Њој ће због дегенеративне болести кука бити уграђен вештачки зглоб, а операцију ће обавити професор др Зоран Башчаревић, директор ове установе. Ово је “Новостима” потврдио Драган Бабић, дугогодишњи партнер принцезе Карађорђевић.

- Реч је о уобичајеном здравственом проблему у том животном добу и надамо се да ће све протећи без компликација - рекао нам је Бабић.

Принцеза Јелисавета била је прошле недеље на прегледима у Институту “Бањица”, иако се спекулише да ју је најужа фамилија наговарала да се оперише у иностранству. Одбила је. На “Бањици” јој је снимљен кук и установљене су дегенеративне промене, потврђено је у четвртак “Новостима” у тој установи. Лекари су принцези предочили да су операција и уградња вештачког зглоба једино решење за такво стање и болове које трпи.

Ћерка кнеза Павла је свакако један од највиталнијих чланова породице Карађорђевић. Редовно се рекреира, чак и у фитнес центрима, што је неуобичајено за жене у њеним годинама. Без обзира на то што је загазила у девету деценију, становници централних београдских улица редовно је виђају у шетњи.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар