Jelisaveta Karađorđević operiše kuk

Njoj će zbog degenerativne bolesti kuka biti ugrađen veštački zglob, a operaciju će obaviti profesor dr Zoran Baščarević, direktor ove ustanove.

Zabava 17.05.2019 | 15:49
Jelisaveta Karađorđević operiše kuk
PRINCEZA Jelisaveta Karađorđević (83) u subotu bi trebalo da bude operisana na Institutu “Banjica”. Njoj će zbog degenerativne bolesti kuka biti ugrađen veštački zglob, a operaciju će obaviti profesor dr Zoran Baščarević, direktor ove ustanove. Ovo je “Novostima” potvrdio Dragan Babić, dugogodišnji partner princeze Karađorđević.

- Reč je o uobičajenom zdravstvenom problemu u tom životnom dobu i nadamo se da će sve proteći bez komplikacija - rekao nam je Babić.

Princeza Jelisaveta bila je prošle nedelje na pregledima u Institutu “Banjica”, iako se spekuliše da ju je najuža familija nagovarala da se operiše u inostranstvu. Odbila je. Na “Banjici” joj je snimljen kuk i ustanovljene su degenerativne promene, potvrđeno je u četvrtak “Novostima” u toj ustanovi. Lekari su princezi predočili da su operacija i ugradnja veštačkog zgloba jedino rešenje za takvo stanje i bolove koje trpi.

Ćerka kneza Pavla je svakako jedan od najvitalnijih članova porodice Karađorđević. Redovno se rekreira, čak i u fitnes centrima, što je neuobičajeno za žene u njenim godinama. Bez obzira na to što je zagazila u devetu deceniju, stanovnici centralnih beogradskih ulica redovno je viđaju u šetnji.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar