Виртусова понуда Теу: Није много, али ту је Сале!

Претпоставка је да ће српски плејмејкер до почетка наредне сезоне добити и уносније понуде, али предност тима из Болоње је тренер.

Кошарка 17.05.2019 | 11:57
Виртусова понуда Теу: Није много, али ту је Сале!
Милош Теодосић је без клуба од фербурара, када је раскинуо уговор са Клиперсима, а након овог љета донијеће одлуку о томе гдје ће наставити каријеру послије краће паузе.

Спомињали су се многи, али је најконкретнији до сада првак ФИБА Лиге шампиона.

Виртус из Болоње, који са клупе води Александар Ђорђевић, понудио је капитену кошаркашке репрезентације Србије Милошу Теодосићу двогодишњи уговор вриједан 2,3 милиона евра, преносе италијански медији.

Како се наводи, Теодосић би, ако прихвати да са Ђорђевићем сарађује и на клупској сцени, у првој сезони зарадио 1,1 милион, а у другој 100.000 евра више.

Спортандо пише да ће Теодосић озбиљно размотрити понуду, иако се раније доводио у везу са Ефесом, Макабијем из Тел Авива и повратком у московски ЦСКА.

Нема сумње да поменути клубови имају веће финансијске могућности ако уђу у преговоре са Теодосићем, док у Виртусу рачунају на то да имају нешто што нико други не може да понуди - сарадњу са Сашом Ђорђевићем.

У том периоду одиграо је двије утакмице за селекцију Србије у квалификацијама за Светско првенство у Кини, против Естоније и Израела.

Теодосић ће са капитенском траком предводити Србију на Мундобаскету у Кини овог лета.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар