Virtusova ponuda Teu: Nije mnogo, ali tu je Sale!

Pretpostavka je da će srpski plejmejker do početka naredne sezone dobiti i unosnije ponude, ali prednost tima iz Bolonje je trener.

Košarka 17.05.2019 | 11:57
Virtusova ponuda Teu: Nije mnogo, ali tu je Sale!
Miloš Teodosić je bez kluba od ferburara, kada je raskinuo ugovor sa Klipersima, a nakon ovog ljeta donijeće odluku o tome gdje će nastaviti karijeru poslije kraće pauze.

Spominjali su se mnogi, ali je najkonkretniji do sada prvak FIBA Lige šampiona.

Virtus iz Bolonje, koji sa klupe vodi Aleksandar Đorđević, ponudio je kapitenu košarkaške reprezentacije Srbije Milošu Teodosiću dvogodišnji ugovor vrijedan 2,3 miliona evra, prenose italijanski mediji.

Kako se navodi, Teodosić bi, ako prihvati da sa Đorđevićem sarađuje i na klupskoj sceni, u prvoj sezoni zaradio 1,1 milion, a u drugoj 100.000 evra više.

Sportando piše da će Teodosić ozbiljno razmotriti ponudu, iako se ranije dovodio u vezu sa Efesom, Makabijem iz Tel Aviva i povratkom u moskovski CSKA.

Nema sumnje da pomenuti klubovi imaju veće finansijske mogućnosti ako uđu u pregovore sa Teodosićem, dok u Virtusu računaju na to da imaju nešto što niko drugi ne može da ponudi - saradnju sa Sašom Đorđevićem.

U tom periodu odigrao je dvije utakmice za selekciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini, protiv Estonije i Izraela.

Teodosić će sa kapitenskom trakom predvoditi Srbiju na Mundobasketu u Kini ovog leta.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar