Новинар БН ТВ ће поново свједочити

Новинар БН телевизије Владимир Ковачевић поново ће свједочити у Окружном суду Бањалука. Овај пут на приједлог Гордана Јовишевића, адвоката Марка Чолића. Осим Владимира Ковачевића који ће бити директно испитан, на позив одбране биће испитани и тужилац Драгана Липовчић која је у вријеме увиђаја била держурна.

Република Српска 16.05.2019 | 16:34
Новинар БН ТВ ће поново свједочити
На који начин су обавили увиђај мораће пред судом да објасне и крим иснпектори и техничари Жељко Родић, Радојица Дабић, Владан Тодоровић и Саша Ожеговић. Они су у ноћи када је Ковачевић претучен били дежурни и обавили су увиђај. Сви ће бити испитани у својству свједока.



Осим њих пред Судско вијеће поново ће и бањалучки кајакаш Дарко Савић који је раније као свједок Окружног тужилаштва потврдио да је дан након напада, довезао Марка Чолића близу зграде у којој живи Ковачевић, гдје се и десио напад на новинара БНТВ.



На почетку судског процеса приказан је и видео-снимак на којем се према ријечима свједока види Марко Чолић како улази у комби којим га је Савић довезао до близине мјеста злочина.

Судско вијеће је одобрило одбрани да се испита и Вања Крсмановић која би Чолићу требала да да алиби. Одбрана бањалучког боксера покушала је данас да оспори валидност и законитост појединих доказа Тужилаштва, али суд то није прихватио.

Наредна судјења су заказана за 6, 13 и 27. Јун. За другооптуженим у овом предмету Недељком Дукићем се и даље трага. За њим је расписана и потјерница. 



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јеца

16.05.2019 15:02

Чуј боксер, несто се несјецам, јел оно њему сестра доносила дрогу у притвор?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма ништа

16.05.2019 18:10

Покушаће адвокат Јовишевић унакрсно испитивање? А ту је и дозвољено навођење на одговор. Ствар је само у томе да ли су инспектори и крими техничари по прописима изузели доказе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Голф

16.05.2019 21:39

Стиже правда!Коначно!!!

ОДГОВОРИТЕ