Одузета већа количина хероина

У великој полицијској акцији Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона (МУПТК) јутрос је на подручју Тузле, Лукавца и Калесије ухапшено 13 особа и заплијењена је већа количина дроге хероин.

Босна и Херцеговина 16.05.2019 | 11:14
Одузета већа количина хероина
Припадници Одсјека за борбу против злоупотребе опојних дрога МУП-а ТК су након вишемјесечног рада јутрос по наредби Општинског суда у Тузли извршили претресе на 15 локација у Тузли, Лукавцу и Калесији.

– Том приликом је 13 особа лишено слободе због постојања основа сумње да су починили кривично дјело - неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога. Током вишемјесечног рада полиције пронађена је већа количина хероина, а јутрос током претреса пронађена је одређена количина материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин – рекла је портпаролка Управе полиције МУП-а ТК Амра Капиџић. 

У овој акцији пронађена је и одређена количина мобилних телефона, новца и други предмети који ће послужити за доказивање почињења кривичног дјела. 

Ухапшене особе, међу којима има жена, приведене су у просторије МУП-а ТК у Тузли, а након криминалистичке обраде ће бити предате Тужилаштву ТК.

Информација о томе да ли су све ухапшене особе дјеловале у једној криминалној групи ће бити познате накнадно. 

(Клиx) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дх

16.05.2019 13:31

земља без закона пуна криминала зло зло

ОДГОВОРИТЕ