Суботић завршио са Сент Етјеном!

Некадашњи српски репрезентативац одбио да продужи уговор.

Фудбал 16.05.2019 | 08:00
Суботић завршио са Сент Етјеном!
Повреда колена само је убрзала ствари: Невен Суботић је завршио са Сент Етјеном. Некадашњи српски репрезентативац је спаковао кофере, јер је за њега сезона завршена, а по свему судећи, неће се више ни враћати у овај француски град.

Суботић је ван терена од средине априла, а последњи преглед је показао да неће моћи да се врати на терен у завршна два кола првенства. Сент Етјен се и без њега добро борио за место у Лиги шампиона, међутим, пораз од Монпељеа у прошлом колу највероватније им је угасио те снове.

Како пишу француски медији, Суботић је раније најавио челницима клуба да неће продужити уговор који му истиче овог лета. Претпоставља се да после сјајних игара током сезоне Невен има понуде из много јачих лига, највероватније из Бундеслиге, где је провео готово цео досадашњи део каријере.

Било је изненађење и када је Суботић дошао у Сент Етјен, јер играч његовог реномеа може да пронађе јачи клуб, али је изгледа пресудила његова жеља да нађе средину где ће редовно игра, после мука са повредама у претходном периоду.

Испоставило се да су профитирали и Суботић и Сент Етјен његовим доласком, зелени су имали једну од најбољих одбрана у лиги, али сада је време за корак даље за бившег репрезентативца Србије.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар