Subotić završio sa Sent Etjenom!

Nekadašnji srpski reprezentativac odbio da produži ugovor.

Fudbal 16.05.2019 | 08:00
Subotić završio sa Sent Etjenom!
Povreda kolena samo je ubrzala stvari: Neven Subotić je završio sa Sent Etjenom. Nekadašnji srpski reprezentativac je spakovao kofere, jer je za njega sezona završena, a po svemu sudeći, neće se više ni vraćati u ovaj francuski grad.

Subotić je van terena od sredine aprila, a poslednji pregled je pokazao da neće moći da se vrati na teren u završna dva kola prvenstva. Sent Etjen se i bez njega dobro borio za mesto u Ligi šampiona, međutim, poraz od Monpeljea u prošlom kolu najverovatnije im je ugasio te snove.

Kako pišu francuski mediji, Subotić je ranije najavio čelnicima kluba da neće produžiti ugovor koji mu ističe ovog leta. Pretpostavlja se da posle sjajnih igara tokom sezone Neven ima ponude iz mnogo jačih liga, najverovatnije iz Bundeslige, gde je proveo gotovo ceo dosadašnji deo karijere.

Bilo je iznenađenje i kada je Subotić došao u Sent Etjen, jer igrač njegovog renomea može da pronađe jači klub, ali je izgleda presudila njegova želja da nađe sredinu gde će redovno igra, posle muka sa povredama u prethodnom periodu.

Ispostavilo se da su profitirali i Subotić i Sent Etjen njegovim dolaskom, zeleni su imali jednu od najboljih odbrana u ligi, ali sada je vreme za korak dalje za bivšeg reprezentativca Srbije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar