И да донесе трофеј ЛЕ - добија отказ!

"Газета дело Спорт" преноси да ће Маурицио Сари, без обзира на оно што се деси у финалу Лиге Европе, добити "захвалницу" из Челсија.

Фудбал 16.05.2019 | 08:26
И да донесе трофеј ЛЕ - добија отказ!
Примирје је изгледа било привремено.

"У природи је Челсија" да отпушта тренере после неколико лоших резултата, па је стога било зачуђујуће што се то није десило почетком ове године када су "плавци" од Арсенала примили два гола, од Борнмута четири, потом и од Манчестер ситија - ШЕСТ, све у размаку од неколико недеља.

Уследило је и чувено финале Лига купа у ком је Кепа Аризабалага одбио да послуша наредбу Мауриција Сарија, који је желео да промени голмана за пенале...

Чинило се да је стање у свлачионици Челсија на "историјском минимуму" и да ће Маурицио Сари одмах после тог меча добити отказ, али мало по мало и резултати су се поправљали, тим је некако стигао до треће позиције у Премијер лиги и изборено је финале Лиге Европе.

Међутим, ако сте мислили да је Челси направио заокрет у политици - и није баш.

Како преноси италијанска "Газета дело Спорт", Маурицо Сари ће чак иако освоји трофеј Лиге Европе (29. мај, Баку) против Арсенала - добити отказ на "Стамфорд бриџу".

Оно што се највише замера Сарију, који је био изричита жеља Романа Абрамовича прошлог лета због прелепог фудбала Наполија, јесте то што га играчи и навијачи не поштују због одлука које је доносио, али и због "намћорастог" карактера.

Добра вест за Сарија јесте што је дугачак низ тимова који би желели да га виде на својој клупи, па се за њега већ распитују Рома и Милан, чак и Јуве који не зна шта да ради са Алегријем.

Видећемо да ли ће се ове информације из Италије обистинити у наредним недељама, али је сасвим сигурно да ко год буде водио Челси наредне сезоне - имаће један од највећих изазова пред собом; на снази је забрана трансфера, водећи играчи су у финалним сезонама уговора, а одлази и прва звезда екипе Еден Азар који се већ договорио све са Реал Мадридом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар