I da donese trofej LE - dobija otkaz!

"Gazeta delo Sport" prenosi da će Mauricio Sari, bez obzira na ono što se desi u finalu Lige Evrope, dobiti "zahvalnicu" iz Čelsija.

Fudbal 16.05.2019 | 08:26
I da donese trofej LE - dobija otkaz!
Primirje je izgleda bilo privremeno.

"U prirodi je Čelsija" da otpušta trenere posle nekoliko loših rezultata, pa je stoga bilo začuđujuće što se to nije desilo početkom ove godine kada su "plavci" od Arsenala primili dva gola, od Bornmuta četiri, potom i od Mančester sitija - ŠEST, sve u razmaku od nekoliko nedelja.

Usledilo je i čuveno finale Liga kupa u kom je Kepa Arizabalaga odbio da posluša naredbu Mauricija Sarija, koji je želeo da promeni golmana za penale...

Činilo se da je stanje u svlačionici Čelsija na "istorijskom minimumu" i da će Mauricio Sari odmah posle tog meča dobiti otkaz, ali malo po malo i rezultati su se popravljali, tim je nekako stigao do treće pozicije u Premijer ligi i izboreno je finale Lige Evrope.

Međutim, ako ste mislili da je Čelsi napravio zaokret u politici - i nije baš.

Kako prenosi italijanska "Gazeta delo Sport", Maurico Sari će čak iako osvoji trofej Lige Evrope (29. maj, Baku) protiv Arsenala - dobiti otkaz na "Stamford bridžu".

Ono što se najviše zamera Sariju, koji je bio izričita želja Romana Abramoviča prošlog leta zbog prelepog fudbala Napolija, jeste to što ga igrači i navijači ne poštuju zbog odluka koje je donosio, ali i zbog "namćorastog" karaktera.

Dobra vest za Sarija jeste što je dugačak niz timova koji bi želeli da ga vide na svojoj klupi, pa se za njega već raspituju Roma i Milan, čak i Juve koji ne zna šta da radi sa Alegrijem.

Videćemo da li će se ove informacije iz Italije obistiniti u narednim nedeljama, ali je sasvim sigurno da ko god bude vodio Čelsi naredne sezone - imaće jedan od najvećih izazova pred sobom; na snazi je zabrana transfera, vodeći igrači su u finalnim sezonama ugovora, a odlazi i prva zvezda ekipe Eden Azar koji se već dogovorio sve sa Real Madridom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar