Воле Србе, па то ти је: Ајнтрахт би и Марка Грујића!

Франкфурт тражи појачање на средини терена.

Фудбал 15.05.2019 | 11:36
Воле Србе, па то ти је: Ајнтрахт би и Марка Грујића!
Ајнтрахт има тројицу српских репрезентативаца, а изгледа да жели још једног. Наиме, како пише Билд, тим из Франкфурта се интересује и за Марка Грујића, играча који је на позајмици у Херти. Наравно, потребно је прво договорити све са Ливерпулом, али и видети шта на све има да каже Херта.

Тим из Берлина жели да се бори за Марка Грујића. И нада се да ће Ајнтрахт бити неуспешан у борби за Лигу шампиона. Тада би Франкфурт имао много боље карте у борби за Грујића.

Марко је и даље играч Ливерпула где има уговор до 2023. године, а познато је да је добар пријатељ с Луком Јовићем. А и да Фали Рамадани има већ четири играча у Ајнтрајту - Ребића, Јовића, Костића и Гаћиновића. Поменути играчи су били веома важни у овој сезони Ајнтрахта па са те стране долазак Грујића има логике. Сваки играч који се презива на -ИЋ је добродошао у Ајнтрахту после оваквих игара претходно поменутих.

Зна се каква је конкуренција у Ливерпулу, тако да ће Грујић вероватно поново бити позајмљен. У Херти се надају да ће опет бити ту, а Ајнтрахт се са друге стране нада да ће га довести јер жели да појача средину терена. И да је учинак у Лиги Европе ове сезоне Ајнтрахтова најбоља реклама. Франкфурт је у потрази за играчем Грујићевих карактеристика, посебно након повреде Себастијана Родеа којем је страдало колено.

Грујић је ове сезоне одиграо 21 меч и дао пет голова уз једну асистенцију за Херту. Да није имао повреде сезона би вероватно била још убедљивија. Видећемо и шта је његова жеља ако буде имао и Херту или Ајнтрахт као опцију. А Билд каже да ће имати...

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар