Vole Srbe, pa to ti je: Ajntraht bi i Marka Grujića!

Frankfurt traži pojačanje na sredini terena.

Fudbal 15.05.2019 | 11:36
Vole Srbe, pa to ti je: Ajntraht bi i Marka Grujića!
Ajntraht ima trojicu srpskih reprezentativaca, a izgleda da želi još jednog. Naime, kako piše Bild, tim iz Frankfurta se interesuje i za Marka Grujića, igrača koji je na pozajmici u Herti. Naravno, potrebno je prvo dogovoriti sve sa Liverpulom, ali i videti šta na sve ima da kaže Herta.

Tim iz Berlina želi da se bori za Marka Grujića. I nada se da će Ajntraht biti neuspešan u borbi za Ligu šampiona. Tada bi Frankfurt imao mnogo bolje karte u borbi za Grujića.

Marko je i dalje igrač Liverpula gde ima ugovor do 2023. godine, a poznato je da je dobar prijatelj s Lukom Jovićem. A i da Fali Ramadani ima već četiri igrača u Ajntrajtu - Rebića, Jovića, Kostića i Gaćinovića. Pomenuti igrači su bili veoma važni u ovoj sezoni Ajntrahta pa sa te strane dolazak Grujića ima logike. Svaki igrač koji se preziva na -IĆ je dobrodošao u Ajntrahtu posle ovakvih igara prethodno pomenutih.

Zna se kakva je konkurencija u Liverpulu, tako da će Grujić verovatno ponovo biti pozajmljen. U Herti se nadaju da će opet biti tu, a Ajntraht se sa druge strane nada da će ga dovesti jer želi da pojača sredinu terena. I da je učinak u Ligi Evrope ove sezone Ajntrahtova najbolja reklama. Frankfurt je u potrazi za igračem Grujićevih karakteristika, posebno nakon povrede Sebastijana Rodea kojem je stradalo koleno.

Grujić je ove sezone odigrao 21 meč i dao pet golova uz jednu asistenciju za Hertu. Da nije imao povrede sezona bi verovatno bila još ubedljivija. Videćemo i šta je njegova želja ako bude imao i Hertu ili Ajntraht kao opciju. A Bild kaže da će imati...

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar