Данас облачно уз кишу и снијег

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити облачно, свјежије и претежно суво вријеме, али су поподне могући пљускови и грмњавина на истоку, југоистоку и југу.

Босна и Херцеговина 15.05.2019 | 08:05
Данас облачно уз кишу и снијег
Преовладава облачно, на сјевероистоку и истоку са мјестимичном слабом кишом, а на планинама у Сарајевско-романијској регији пада слаб снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана претежно до потпуно облачно на сјеверу и истоку, у Сарајевско-романијској регији могуће су слабе и повремене падавине. У централним крајевима, као и на југоистоку и југ промјенљиво, понегдје са сунчаним интервалима.

Највиша дневна температура од 10 до 17, на југу до 20, на планинама до осам степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар западни и сјеверозападни, а у Херцеговини југозападни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Чемерно минус један, Хан Пијесак нула, Соколац два, Мркоњић Град и Рудо четири, Рибник и Бихаћ пет, Бањалука, Приједор, Бијељина, Бугојно, Ливно, Сарајево и Нови Град шест, Добој, Тузла и Зеница седам, Билећа осам, Требиње девет, те Мостар 13 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ђорђе

15.05.2019 06:26

Снијег у мају? Боље нам је било да смо слушали Северину, него хидрометеоролошки завод, чуј слушали Северину, и гледали. Поздрав и лијеп дан свима желим...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјоле,Дјоле

15.05.2019 07:20

Снијег у мају у појединим дијеловима БиХ није нешто необично, отидји мало до Корчанице код Босанског Петровца стварност подсјећа више на мјесец фебруар него на мај, па се сам увјери да има и снијега. Мозда те висе занима Северина,коце га знати.