Danas oblačno uz kišu i snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno, svježije i pretežno suvo vrijeme, ali su popodne mogući pljuskovi i grmnjavina na istoku, jugoistoku i jugu.

Bosna i Hercegovina 15.05.2019 | 08:05
Danas oblačno uz kišu i snijeg
Preovladava oblačno, na sjeveroistoku i istoku sa mjestimičnom slabom kišom, a na planinama u Sarajevsko-romanijskoj regiji pada slab snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana pretežno do potpuno oblačno na sjeveru i istoku, u Sarajevsko-romanijskoj regiji moguće su slabe i povremene padavine. U centralnim krajevima, kao i na jugoistoku i jug promjenljivo, ponegdje sa sunčanim intervalima.

Najviša dnevna temperatura od 10 do 17, na jugu do 20, na planinama do osam stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 7.00 časova: Čemerno minus jedan, Han Pijesak nula, Sokolac dva, Mrkonjić Grad i Rudo četiri, Ribnik i Bihać pet, Banjaluka, Prijedor, Bijeljina, Bugojno, Livno, Sarajevo i Novi Grad šest, Doboj, Tuzla i Zenica sedam, Bileća osam, Trebinje devet, te Mostar 13 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Đorđe

15.05.2019 06:26

Snijeg u maju? Bolje nam je bilo da smo slušali Severinu, nego hidrometeorološki zavod, čuj slušali Severinu, i gledali. Pozdrav i lijep dan svima želim...

ODGOVORITE
Name

Djole,Djole

15.05.2019 07:20

Snijeg u maju u pojedinim dijelovima BiH nije nešto neobično, otidji malo do Korčanice kod Bosanskog Petrovca stvarnost podsjeća više na mjesec februar nego na maj, pa se sam uvjeri da ima i snijega. Mozda te vise zanima Severina,koce ga znati.