Још једном, непоновљиви Роналдо...

Замрзнуо сам толико семена, да могу да формирам цео фудбалски тим! Још мало интересантних детаља из нестварне каријере сјајног Бразилца. . .

Фудбал 14.05.2019 | 16:59
Још једном, непоновљиви Роналдо...
Легендарни бразилски ас Роландо ових дана попуњава странице светских спортских медија извајвама које је дао у интервјуу за Финанциал Тимес.

Роналдо је говорио о несаници и невероватној треми уочи финала Светског првенства у Јапану и Јужној Кореји, а све у страху да му се не би понови епилептични напад, који је доживео уочи финала са Француском 1998. године.

"У финалу у Јокохами сви су после вечере отишли на спавање, а ја сам помислио: Не могу да спавам, је.. га. Тражио сам људе са којима бих могао да разговарам и нашао сам Диду, тада резервног голмана Бразила и рекао му: Не и ти, молим те, остани овде са мном. Нисам уопште спавао тај дан због страха да би то могло да се понови. Дида је остао са мном све време", открива Роналдо.

Сада, када је делеко од травнатог тепиха, Роналдо гледа фудбал из председничког угла. Сматра да је његова улога у Ваљадолиду нешто другачија од оних које имају остале газде клубова.

"Имам једну ствар коју други немају, а то је да сам играо фудбал и знам шта играчи мисле. Добро знам шта желе и шта им је неопходно", додао је Роналдо.

Некада најбољи играч на планети сматра и да се неким споредним стварима у фудбалу дају превеллике важности и да се диже превелика бура због тога.

"Људи се мобилишу због многих ствари, ако сте црни, ако сте геј... Не сећам се да ме је неко бранио када су ме звали дебелим. Није ме брига за то".

Роналдо се током каријере нашао и у неколико секс скандала, био је приморан и да ради тест очинства, на којем је било доказано да је биолошки отац једног дечака, којег је на свет донела конобарица која је радила у Токију 2002. године. Због таквих дешавања одлучио је да уради вазектомију.

"Урадио сам вазектомију, али сам успео да замрзнем довољно сперме да формирам фудбалски тим, уколико то жели мој партнер", поручио је Роналдо.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар