Još jednom, neponovljivi Ronaldo...

Zamrznuo sam toliko semena, da mogu da formiram ceo fudbalski tim! Još malo interesantnih detalja iz nestvarne karijere sjajnog Brazilca. . .

Fudbal 14.05.2019 | 16:59
Još jednom, neponovljivi Ronaldo...
Legendarni brazilski as Rolando ovih dana popunjava stranice svetskih sportskih medija izvajvama koje je dao u intervjuu za Financial Times.

Ronaldo je govorio o nesanici i neverovatnoj tremi uoči finala Svetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a sve u strahu da mu se ne bi ponovi epileptični napad, koji je doživeo uoči finala sa Francuskom 1998. godine.

"U finalu u Jokohami svi su posle večere otišli na spavanje, a ja sam pomislio: Ne mogu da spavam, je.. ga. Tražio sam ljude sa kojima bih mogao da razgovaram i našao sam Didu, tada rezervnog golmana Brazila i rekao mu: Ne i ti, molim te, ostani ovde sa mnom. Nisam uopšte spavao taj dan zbog straha da bi to moglo da se ponovi. Dida je ostao sa mnom sve vreme", otkriva Ronaldo.

Sada, kada je deleko od travnatog tepiha, Ronaldo gleda fudbal iz predsedničkog ugla. Smatra da je njegova uloga u Valjadolidu nešto drugačija od onih koje imaju ostale gazde klubova.

"Imam jednu stvar koju drugi nemaju, a to je da sam igrao fudbal i znam šta igrači misle. Dobro znam šta žele i šta im je neophodno", dodao je Ronaldo.

Nekada najbolji igrač na planeti smatra i da se nekim sporednim stvarima u fudbalu daju prevellike važnosti i da se diže prevelika bura zbog toga.

"Ljudi se mobilišu zbog mnogih stvari, ako ste crni, ako ste gej... Ne sećam se da me je neko branio kada su me zvali debelim. Nije me briga za to".

Ronaldo se tokom karijere našao i u nekoliko seks skandala, bio je primoran i da radi test očinstva, na kojem je bilo dokazano da je biološki otac jednog dečaka, kojeg je na svet donela konobarica koja je radila u Tokiju 2002. godine. Zbog takvih dešavanja odlučio je da uradi vazektomiju.

"Uradio sam vazektomiju, ali sam uspeo da zamrznem dovoljno sperme da formiram fudbalski tim, ukoliko to želi moj partner", poručio je Ronaldo.

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar