Жени нам се Рафа!

Славни тенисер се недавно верио, а сада спрема и луксузно венчање на Мајорци.

Тенис 14.05.2019 | 15:48
Жени нам се Рафа!
Један од најбољих тенисера свих времена Рафаел Надал (32) ће у наредних месец дана да ''стане на луди камен.''

Како преносе шпански медији Надал ће средином јуна да каже своје судбоносно ''да'' после 14 година дуге везе са Маријом Франциском Перељо (30).

Још није познат тачан датум свадбе, али спекулише се за датум у наредних месец дана, негде између средину јуна и јула. Због тога се одједном појавила вест да како би Рафа врло лако могао да пропусти Роланд Гарос због меденог месеца, али потврде за те тврдње још увек нема од стране његовог тима.

Што се саме церемоније венчања и свадбе тиче, нема сумње да ће бити гламурозно. Све ће бити организовано на Мајорки, а према првим информацијама слављу ће присуствовати око 500 најближих пријатеља овог пара.

Што се хране тиче, Рафа и Франциска ће имати другачији мени од осталих гостију који ће имати на располагању традиционалну шпанску кухињу базирану на риби и месу.

Тенисер и "Циска" су у вези дугој 14 година и знају се цео живот, јер су обоје одрасли у истом крају. Она тренутно ради као директорка тенисерове хуманитарне фондације коју је основао још пре десет година, а дипломирала је бизнис.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марко

14.05.2019 16:26

Нека је са срећом ! Велики господин и достојан ривал нешег Нолета.

ОДГОВОРИТЕ