Ženi nam se Rafa!

Slavni teniser se nedavno verio, a sada sprema i luksuzno venčanje na Majorci.

Tenis 14.05.2019 | 15:48
Ženi nam se Rafa!
Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal (32) će u narednih mesec dana da ''stane na ludi kamen.''

Kako prenose španski mediji Nadal će sredinom juna da kaže svoje sudbonosno ''da'' posle 14 godina duge veze sa Marijom Franciskom Pereljo (30).

Još nije poznat tačan datum svadbe, ali spekuliše se za datum u narednih mesec dana, negde između sredinu juna i jula. Zbog toga se odjednom pojavila vest da kako bi Rafa vrlo lako mogao da propusti Roland Garos zbog medenog meseca, ali potvrde za te tvrdnje još uvek nema od strane njegovog tima.

Što se same ceremonije venčanja i svadbe tiče, nema sumnje da će biti glamurozno. Sve će biti organizovano na Majorki, a prema prvim informacijama slavlju će prisustvovati oko 500 najbližih prijatelja ovog para.

Što se hrane tiče, Rafa i Franciska će imati drugačiji meni od ostalih gostiju koji će imati na raspolaganju tradicionalnu špansku kuhinju baziranu na ribi i mesu.

Teniser i "Ciska" su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još pre deset godina, a diplomirala je biznis.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Marko

14.05.2019 16:26

Neka je sa srećom ! Veliki gospodin i dostojan rival nešeg Noleta.

ODGOVORITE