Шта све можеш да добијеш "за Кутиња"...?!

Већ сада може се констатовати да би то били одлични послови за Каталонце, који су пре годину и по дана само за Фелипеа Кутиња платили Ливерпулу суму од 145 милиона, а шест месеци раније дали 125 милиона евра Борусији Дортмунд за Османа.

Фудбал 14.05.2019 | 13:21
Шта све можеш да добијеш "за Кутиња"...?!
Журка "на крову", па са саиграчем у Примеру?

Ајакс би ове године могао само од Барселоне да заради око 150 милиона евра, али за своја два најталентованија играча. После Френкија де Јонга (21), сви су изгледи да ће плаво-црвени дрес наредне сезоне носити и капитен Матајс де Лихт (19).

"Копљаници" су још током сезоне продали везисту Де Јонга за 75 милиона евра, колико би могло да износи и обештећење за штопера, Де Лихта.

Сам де Лихт је инсистирао је преласку у Барселону у конкуренцији још Јувентуса, Ливерпула, минхенског Бајерна и Манчестер Јунајтеда. Каталонци су му већ наменили улогу стартера и дали му гаранције, што је било од велике важности за 19-годишњег холандског дефанзивца.

Већ сада може се констатовати да би то били одлични послови за Каталонце, који су пре годину и по дана само за Фелипеа Кутиња платили Ливерпулу суму од 145 милиона, а шест месеци раније дали 125 милиона евра Борусији Дортмунд за Османа Дембелеа.

Ајакс сезону у којој је освојио "дуплу круну" у Холандији и на болан начин остао без финала Лиге шампиона, одиграће последњу утакмицу у среду против Де Графшапа, а онда вероватно започети распродају тима који је под вођством тренера Ерика Тен Хага одушевио љубитеље фудбала стилом игре.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар