Šta sve možeš da dobiješ "za Kutinja"...?!

Već sada može se konstatovati da bi to bili odlični poslovi za Katalonce, koji su pre godinu i po dana samo za Felipea Kutinja platili Liverpulu sumu od 145 miliona, a šest meseci ranije dali 125 miliona evra Borusiji Dortmund za Osmana.

Fudbal 14.05.2019 | 13:21
Šta sve možeš da dobiješ "za Kutinja"...?!
Žurka "na krovu", pa sa saigračem u Primeru?

Ajaks bi ove godine mogao samo od Barselone da zaradi oko 150 miliona evra, ali za svoja dva najtalentovanija igrača. Posle Frenkija de Jonga (21), svi su izgledi da će plavo-crveni dres naredne sezone nositi i kapiten Matajs de Liht (19).

"Kopljanici" su još tokom sezone prodali vezistu De Jonga za 75 miliona evra, koliko bi moglo da iznosi i obeštećenje za štopera, De Lihta.

Sam de Liht je insistirao je prelasku u Barselonu u konkurenciji još Juventusa, Liverpula, minhenskog Bajerna i Mančester Junajteda. Katalonci su mu već namenili ulogu startera i dali mu garancije, što je bilo od velike važnosti za 19-godišnjeg holandskog defanzivca.

Već sada može se konstatovati da bi to bili odlični poslovi za Katalonce, koji su pre godinu i po dana samo za Felipea Kutinja platili Liverpulu sumu od 145 miliona, a šest meseci ranije dali 125 miliona evra Borusiji Dortmund za Osmana Dembelea.

Ajaks sezonu u kojoj je osvojio "duplu krunu" u Holandiji i na bolan način ostao bez finala Lige šampiona, odigraće poslednju utakmicu u sredu protiv De Grafšapa, a onda verovatno započeti rasprodaju tima koji je pod vođstvom trenera Erika Ten Haga oduševio ljubitelje fudbala stilom igre.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar