Капичић: Ако Јокић каже да не жели...

Ја га више никад не бих звао! Мишко Ражнатовић додаје да тек треба да разговара са Денверовим центром.

Кошарка 14.05.2019 | 12:10
Капичић: Ако Јокић каже да не жели...
Дивила се цела кошаркашка планета издањима Николе Јокића у НБА лиги, али су се љубитељи игре под обручима у Србији, дипломатски речено, прилично забринули када је после испадања Денвера у полуфиналу Источне конференције 24-годишњи центар рекао да ће тек размислити о томе да ли ће заиграти за Орлове на Мундобаскету у Кину. Сам број коментара који сте нам послали на ту вестговори о томе да је Јокић тема број један у српском спорту. А шта о томе кажу кошаркашки радници?

Некадашњи председник Кошаркашког савеза Србије Драган Капичић за Српски телеграф категорички тврди да Јокић мора да се
изјасни.

“Сада је потребан Србији, која са њим може до злата у Кини. Да ли ће играти, само он зна, али ако Јокић или било ко директно каже да не жели – јасно је да је са Србијом завршио заувек. Ја га више никад не бих звао“, децидиран је Капичић уз ограду.

“Сачекајмо шта ће бити, тешко је неког прецртати, али могу да разумем ако Сале (селектор Александар Ђорђевић, прим.аут) буде љут“.

Легендарни играч Партизана Горан Грбовић нешто је опрезнији у коментарима, јер Јокић још није рекао ни да неће играти за Србију, већ само да ће пре одлуке разговарати са породицом, тренерима, менаџером и видети да ли после напорне клупске сезоне треба да игра за репрезентацију.

“Са Николом и без њега је скроз друга концепција игре. Он ништа не мора, али ако је неко патриота и добар момак, што Јокић јесте, онда је за очекивати да ће се одазвати. Поштујем одлуку када је одбио позив јер је потписивао астрономски уговор и то што га је Денвер очигледно условио. Сад исто тако верујем да ће он поштовати све што ће му презентовати селектор Ђорђевић и да ће га убедити да буде у дресу Орлова у Кини. У супротном, треба размотрити све опције, али немојмо још о томе“, каже Грбовић за Српски телеграф.

Менаџер Мишко Ражнатовић у изјави за исти лист напомиње да тек треба да разговара са Јокићем на тему наступа на Мундобаскету.

“Биће времена, чућемо шта ће Јокић да каже, али коначна одлука, каква год да буде, искључиво је његова“.

Ишчекивање се наставља.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ненад

14.05.2019 11:02

Ниси луд да играш за Србију из патриотских разлога. Ко ти гарантује да се нечеш пвриједити, можда Капиђић ! хоче ли ти он платити лијечење? Зато Јокићу мани се патриотизма мисли на своју будучност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.05.2019 12:13

А да игра за Албанију?

Name

Бобо

16.05.2019 06:22

Немој. Србија не даје милионе за наступ за репрезентацију. Само кад се сјетим Новицког, Паркера, Ђинобилија сами себи плаћали обестећења у случају повреде само да би носили свети дрес. Сиктер од репрезентације.

ОДГОВОРИТЕ