Kapičić: Ako Jokić kaže da ne želi...

Ja ga više nikad ne bih zvao! Miško Ražnatović dodaje da tek treba da razgovara sa Denverovim centrom.

Košarka 14.05.2019 | 12:10
Kapičić: Ako Jokić kaže da ne želi...
Divila se cela košarkaška planeta izdanjima Nikole Jokića u NBA ligi, ali su se ljubitelji igre pod obručima u Srbiji, diplomatski rečeno, prilično zabrinuli kada je posle ispadanja Denvera u polufinalu Istočne konferencije 24-godišnji centar rekao da će tek razmisliti o tome da li će zaigrati za Orlove na Mundobasketu u Kinu. Sam broj komentara koji ste nam poslali na tu vestgovori o tome da je Jokić tema broj jedan u srpskom sportu. A šta o tome kažu košarkaški radnici?

Nekadašnji predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Kapičić za Srpski telegraf kategorički tvrdi da Jokić mora da se
izjasni.

“Sada je potreban Srbiji, koja sa njim može do zlata u Kini. Da li će igrati, samo on zna, ali ako Jokić ili bilo ko direktno kaže da ne želi – jasno je da je sa Srbijom završio zauvek. Ja ga više nikad ne bih zvao“, decidiran je Kapičić uz ogradu.

“Sačekajmo šta će biti, teško je nekog precrtati, ali mogu da razumem ako Sale (selektor Aleksandar Đorđević, prim.aut) bude ljut“.

Legendarni igrač Partizana Goran Grbović nešto je oprezniji u komentarima, jer Jokić još nije rekao ni da neće igrati za Srbiju, već samo da će pre odluke razgovarati sa porodicom, trenerima, menadžerom i videti da li posle naporne klupske sezone treba da igra za reprezentaciju.

“Sa Nikolom i bez njega je skroz druga koncepcija igre. On ništa ne mora, ali ako je neko patriota i dobar momak, što Jokić jeste, onda je za očekivati da će se odazvati. Poštujem odluku kada je odbio poziv jer je potpisivao astronomski ugovor i to što ga je Denver očigledno uslovio. Sad isto tako verujem da će on poštovati sve što će mu prezentovati selektor Đorđević i da će ga ubediti da bude u dresu Orlova u Kini. U suprotnom, treba razmotriti sve opcije, ali nemojmo još o tome“, kaže Grbović za Srpski telegraf.

Menadžer Miško Ražnatović u izjavi za isti list napominje da tek treba da razgovara sa Jokićem na temu nastupa na Mundobasketu.

“Biće vremena, čućemo šta će Jokić da kaže, ali konačna odluka, kakva god da bude, isključivo je njegova“.

Iščekivanje se nastavlja.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Nenad

14.05.2019 11:02

Nisi lud da igraš za Srbiju iz patriotskih razloga. Ko ti garantuje da se nečeš pvrijediti, možda Kapiđić ! hoče li ti on platiti liječenje? Zato Jokiću mani se patriotizma misli na svoju budučnost.

ODGOVORITE
Name

re

14.05.2019 12:13

A da igra za Albaniju?

Name

Bobo

16.05.2019 06:22

Nemoj. Srbija ne daje milione za nastup za reprezentaciju. Samo kad se sjetim Novickog, Parkera, Đinobilija sami sebi plaćali obestećenja u slučaju povrede samo da bi nosili sveti dres. Sikter od reprezentacije.

ODGOVORITE