Путеви у Српској: Возачи, опрез!

Од 05:15 часова, на магистралном путу М-15 Приједор-Сански Мост у мјесту Чараково излила се ријека Сана и саобраћај се одвија веома отежано, јер се вода налази на обе саобраћајне траке.

Република Српска 14.05.2019 | 07:24
Путеви у Српској: Возачи, опрез!
На магистралном путу М-4, Бања Лука-Челинац,у мјесту Милошево , након интервенције дежурних служби, повукла се вода, али се сада врши санација одрона и пут је још увијек на том мјесту непроходан.Напомињемо да се очекује нормализација саобраћаја у најскорије вријеме.Повукла се вода у мјесту Црна Ријека, тако да је проходан пут М-4 Челинац-Котор Варош.

Због излијевања ријеке Јошавке, у мјесту Језеро (М-5 Јајце-Бихаћ) у дужини од цца 50 м заплављена једна саобраћајна трака, па се возила пропуштају наизмјенично, једном саобраћајном траком.

На локалном путу Благај Јапра-Витасовци-Радимировац-Волари у мјесту Витасовци излила се ријека Сана, због чега је саобраћај обустављен и одвија се обилазним правцем преко Сводне.У Новом Граду, локални пут Урије-Шућа, због излијевања Сане непроходна је Улица Меше Селимовића, а у функцији је алтернативни путни правац преко Уријанских брда.Сана се излила и у мјесту Тукови, на локалном путу Тукови-Волар-Радомировац.

Повукла се ријека Усора и пуштен је у саобраћај магистрални пут М-4 Бања Лука-Добој, у мјесту Врела, општина Теслић.

Због одрона саобраћај је потпуно обустављен на дионици регионалног пута Р-473 Тедин Хан-Теслић у мјесту Каменица.

На регионалном путу Р-474 Добој-Прњавор у мјесту Поповићи ријека Укрина пријети да се излије на коловоз,али за сада је овај путни правац проходан.

На свим путевима које пролазе кроз усјеке и поред камених косина упозоравамо на велику могућност одроњавања камења и земље на коловоз.

Обилне кишне падавине отежавају и успоравају одвијање саобраћаја на путевима у РС.

Апелујемо на возаче да возе максимално опрезно и да вожњу прилагоде тренутном стању на путевима.

(Бука)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Злаја

14.05.2019 05:37

Како сијемо тако и жањемо. Владајући циркус,умјесто да чисти корита ријеке и да ради на застити од поплава,купује нас на изборима од 30 до 100 марака по гласу,купују нас парама које су требале бити уложене у инфраструктуру и нова радна мјеста. Поштовани пријатељи, комшије,уживамо у плодовима нашег избора!

ОДГОВОРИТЕ