Мјештани гледају како вода долази

Бањалучко насеље Лазарево је једно од шест у којима је проглашено ванредно стање.  

Република Српска 14.05.2019 | 01:10
Мјештани гледају како вода долази
Грађани се окупљају, спремни да се боре за своју егзистенцију, али им за сада остаје да само немоћно гледају у неумољиви Врбас који лагано, али сигурно надолази.

– Шта вриједи што нам надлежни говоре да не паничимо? Како да се не плашимо за своје куће, намјештај? Прије неколико сати нас је градоначелник убјеђивао да не бринемо, а сада да треба озбиљно да схватимо ситуацију! Тек смо се опоравили од поплава од прије 5 година, када су нам говорили да неће дозволити да се нешто слично понови – истичу огорчени мјештани.



Велики број грађана долазе на мјесто гдје се Врбас излио, код тзв. Термана, а међу њима је и Зоран Талић, предсједник Скупштине града Бањалука.

Пред многим Бањалучанима је дуга ноћ, како онима чија је имовина у опасности, тако и припадницима Цивилне заштите.

(Српскаинфо)
(Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Милкина мама

14.05.2019 03:31

Послије кисе сунце долази Гдје це ко на љетовање? Грцка право јефтина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педја

14.05.2019 04:26

Све разумем, али да је за оволику колицину кисе и воде крива градска власт, то стварно не разумем. Некад бас претерујемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКАза Педја

14.05.2019 05:47

Па како не разумјес...ето бас ту у Будзаку ако је 2104 поплавило..а био је фонд солидарности..силне паре су се ту сјатиле..засто нису направили неки одрадбени бедем..насип...ниста није се урадило..и опет ту на истом мјесту Врбас плави...ко је крив..ја..ти..или онај ко има мандат у граду Бања Луци да не казем.мало вецем селу....кога да кривим...унутрасње непријатеље које је снсд прогласио или градску власт...тебе ..мене..ко је крив... Опет це бити нико није крив...тако је како је..овде уопсте нема одговорних ...знају исписат књиге ко је непријатељ р.с..а не знају један обицан насип направит.... Градонацелник казе ситуација није критицна па послије 2 сата прогласи вандрендно стање...па ко је ту луд..... Ти једино нецес да гледас својим оцима јел си сигурно симпатизер па оно сто ти сервирају ти вјерујес....

Name

ре за бањалука

14.05.2019 08:39

јаооо па чему те толике тачкице у тексту!? и прије су кише лиле данима, и није било проблема, а сад народ не пази баца смеће ко гдје стигне и запушени одводи, а ко је ту крив, ајд објасни молим те, само без тачкица, не пишеш литерарни састав

Name

Бранко

14.05.2019 04:43

Радојициц схарлатан не зна јел посо или досо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прц

14.05.2019 06:02

Е тај папак Талиц ако не спаси неце нико,он гледа само своје д..пе,ухљебио се и боли га цосак...а народ нек само гласа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симитар

14.05.2019 07:16

Градјани гледају како вода долази.Сада су градјани,људи.Ста се десило са србима,хрватима и муслиманима-босњацима?Да Бог да нас поплаве све однијеле колико смо погани и оцисте ову прелијепу земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Www

14.05.2019 08:55

Додиг хеликоптером иде на Мањаци,под сатором урликати,ко лудак,а тај глупи народ,на Мањаци,и из дијаспоре,га дрзи за БОГА,где је ноцас кад вода долази до усију,нема га,нити га то занима,јер на Велики Петак ици код непријатеља Срба папе,то је хула на Бога,он је Хрват,то Срби не виде,