Челинац: Снимци набујале ријеке

Да је стање изразито тешко потврђује и одлука да се прекине настава у неколико школа у Републици Српској

Република Српска 13.05.2019 | 18:21
Челинац: Снимци набујале ријеке
Западне и сјеверозападне дијелове БиХ погодиле су обилне падавине које су проузроковале поплаве и нанијеле огромну штету пољопривредницима.

Да је стање изразито тешко потврђује и одлука да се прекине настава у неколико школа у РС.

Настава је, између осталих, обустављена у три основне школе у Челинцу, док је у Средњошколском центру у том граду настава прекинута због безбједности ученика приликом доласка и одласка из школе.

Да је у Челинцу стање изразито тешко потврђују и снимци набујале ријеке која пријети да сруши пјешачки мост.



(Фокус.ба)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Е...

13.05.2019 16:25

Срећа, па се у Челинцу водило рачуна о оваквим непогодама, иако ни сад није завршен мост, људи су ипак колико толико спасили домаћинства и породице. Иначе би ово све било под водом. Не поновило се никад више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

13.05.2019 16:51

Јес сигуран у то што говориш?

Name

Вјеруј

13.05.2019 18:22

Надам се да јесам, ово уз главну улицу је прилично добро направљено, оно што знам јесте да мост није готов, то сви знају, а и написано је у мом коментару. Ништа ја не написа за Јошавку већ за оно што је подизано кроз центар Челинца и осим тога наводим, пишем да се молим богу да се никад више не понови поплава!!! Никад више.

Name

Д

13.05.2019 16:54

Буџет општине Челинац и нацелника једино може да спаси једна поплава као из 2014 год па су добили озбиљну донацију и покрпили рупе у буџету и тако одблокирали рачун који је био у блокаду. О градњи у приобалном подручју је сувишно и писати најбољи примјер је градња на улазу у Челинац наравно без грађевинске дозволе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

13.05.2019 18:54

Ево и Љубе Аса са својим коментаром ха ха. Љубо не бој се конкуренција је здрава и супер за нас купце.

Name

ОЗНА СВЕ ДОЗНА

13.05.2019 16:59

У Целинцу увјек иста прица,свака поплава исто доноси,изградња моста стала,она цуприја пјесацка је у фебруару мислим Врбања помјерила,па су несто је као ,,поправљали",нити ресурса,нити озбиљне застите од поплава,док ватрогасце позову,а они сви из околине Целинца,градска средина,Јосавка,Бојици,Млинска Ријека,све је под водом,центар под водом,са Зитњака И Опсјецког одводи за атмосферске воде зацепљени,комунално предузеце у хаосу,али најбитније да су се окупили прелетаци из свих странака у ,,цивилној застити" И опстински радници су у њој,као И из Црвеног Крста И јос поједини стари махаласи,све у свему,битна фотографија у Целинацким новинама да се зна да је формирана ЦЗ у Целинцу,а сто они помогну и реагују,па прије це Мојсије васкрснути И Врбању раздвојити,немају сви заједно физицки снаге да цамац изнесу онај подерани из гаразе Ватрогасног друства,сто су га добили као донацију,сва махала зна да се градјани И станари близе Врбањи само могу поуздати у себе И комсију до себе,то је видјено 2014 И то два пута.Нека подјеле јос И ,,бијеле цизмице"да даме из зграде опстине,центра за социјални рад И зандарми из супа парадирају И глуме фаце опасним погледима,а ваистину не могу ниста И нису способни ни за ста,е моји Целинцани,није ово ниста ста це јос да буде,како смо сијали тако цемо да зањемо.Ај' здраво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владан

13.05.2019 21:08

Зељковицу Сто си такав цовјек??

ОДГОВОРИТЕ