Čelinac: Snimci nabujale rijeke

Da je stanje izrazito teško potvrđuje i odluka da se prekine nastava u nekoliko škola u Republici Srpskoj

Republika Srpska 13.05.2019 | 18:21
Čelinac: Snimci nabujale rijeke
Zapadne i sjeverozapadne dijelove BiH pogodile su obilne padavine koje su prouzrokovale poplave i nanijele ogromnu štetu poljoprivrednicima.

Da je stanje izrazito teško potvrđuje i odluka da se prekine nastava u nekoliko škola u RS.

Nastava je, između ostalih, obustavljena u tri osnovne škole u Čelincu, dok je u Srednjoškolskom centru u tom gradu nastava prekinuta zbog bezbjednosti učenika prilikom dolaska i odlaska iz škole.

Da je u Čelincu stanje izrazito teško potvrđuju i snimci nabujale rijeke koja prijeti da sruši pješački most.



(Fokus.ba)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

E...

13.05.2019 16:25

Sreća, pa se u Čelincu vodilo računa o ovakvim nepogodama, iako ni sad nije završen most, ljudi su ipak koliko toliko spasili domaćinstva i porodice. Inače bi ovo sve bilo pod vodom. Ne ponovilo se nikad više.

ODGOVORITE
Name

Skeptik

13.05.2019 16:51

Jes siguran u to što govoriš?

Name

Vjeruj

13.05.2019 18:22

Nadam se da jesam, ovo uz glavnu ulicu je prilično dobro napravljeno, ono što znam jeste da most nije gotov, to svi znaju, a i napisano je u mom komentaru. Ništa ja ne napisa za Jošavku već za ono što je podizano kroz centar Čelinca i osim toga navodim, pišem da se molim bogu da se nikad više ne ponovi poplava!!! Nikad više.

Name

D

13.05.2019 16:54

Budžet opštine Čelinac i nacelnika jedino može da spasi jedna poplava kao iz 2014 god pa su dobili ozbiljnu donaciju i pokrpili rupe u budžetu i tako odblokirali račun koji je bio u blokadu. O gradnji u priobalnom području je suvišno i pisati najbolji primjer je gradnja na ulazu u Čelinac naravno bez građevinske dozvole.

ODGOVORITE
Name

Hm

13.05.2019 18:54

Evo i Ljube Asa sa svojim komentarom ha ha. Ljubo ne boj se konkurencija je zdrava i super za nas kupce.

Name

OZNA SVE DOZNA

13.05.2019 16:59

U Celincu uvjek ista prica,svaka poplava isto donosi,izgradnja mosta stala,ona cuprija pjesacka je u februaru mislim Vrbanja pomjerila,pa su nesto je kao ,,popravljali",niti resursa,niti ozbiljne zastite od poplava,dok vatrogasce pozovu,a oni svi iz okoline Celinca,gradska sredina,Josavka,Bojici,Mlinska Rijeka,sve je pod vodom,centar pod vodom,sa Zitnjaka I Opsjeckog odvodi za atmosferske vode zacepljeni,komunalno preduzece u haosu,ali najbitnije da su se okupili preletaci iz svih stranaka u ,,civilnoj zastiti" I opstinski radnici su u njoj,kao I iz Crvenog Krsta I jos pojedini stari mahalasi,sve u svemu,bitna fotografija u Celinackim novinama da se zna da je formirana CZ u Celincu,a sto oni pomognu i reaguju,pa prije ce Mojsije vaskrsnuti I Vrbanju razdvojiti,nemaju svi zajedno fizicki snage da camac iznesu onaj poderani iz garaze Vatrogasnog drustva,sto su ga dobili kao donaciju,sva mahala zna da se gradjani I stanari blize Vrbanji samo mogu pouzdati u sebe I komsiju do sebe,to je vidjeno 2014 I to dva puta.Neka podjele jos I ,,bijele cizmice"da dame iz zgrade opstine,centra za socijalni rad I zandarmi iz supa paradiraju I glume face opasnim pogledima,a vaistinu ne mogu nista I nisu sposobni ni za sta,e moji Celincani,nije ovo nista sta ce jos da bude,kako smo sijali tako cemo da zanjemo.Aj' zdravo

ODGOVORITE
Name

Vladan

13.05.2019 21:08

Zeljkovicu Sto si takav covjek??

ODGOVORITE