Џорџ Клуни: Нећу бити кум краљевској беби

Холивудски глумац Џорџ Клуни није одушевљен идејом да он буде кум новорођеном сину принца Харија и војвоткиње Меган. Беба Сасекс, рођена је баш на глумчев рођендан, а Хари и Меган су блиски пријатељи са Џорџом и Амал Клуни, због чега су многи помислили да би баш Клуни могао да буде кум маленом Арчију Харисону.

Забава 13.05.2019 | 13:18
Џорџ Клуни: Нећу бити кум краљевској беби
Глумац је током гостовања у емисији Џимија Кимела ставио тачку на нагађања и открио да не жели да буде кум наследника Меган Маркл и принца Харија, а потом прокоментарисао чињеницу да су Арчи и он рођени на исти дан.

„То би била лоша идеја. Ја сам отац близанаца, а и с тим се једва носим. Не би требало да будем било чији кум“, рекао је Клуни.

Глумац се на питање о Арчију нашалио рекавши да га то што се син Меган и принца Харија родио на исти дан кад и он, „иритира“.

„Мало је иритантно то што је рођен на исти дан кад и ја, јер ми је украо славу. Ово је био мој дан. Довољно ми је што сам га до сада делио са Орсоном Велсом и Сигмундом Фројдом“, рекао је Клуни, познат по сјајном смислу за хумор.

Џорџ је уозбиљио ситуацију и рекао да је пресећан јер рођендан мора да дели са најмлађим чланом краљевске породице, те да му је драго због принове војвоткиње и војводе од Сасекса.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар