Džordž Kluni: Neću biti kum kraljevskoj bebi

Holivudski glumac Džordž Kluni nije oduševljen idejom da on bude kum novorođenom sinu princa Harija i vojvotkinje Megan. Beba Saseks, rođena je baš na glumčev rođendan, a Hari i Megan su bliski prijatelji sa Džordžom i Amal Kluni, zbog čega su mnogi pomislili da bi baš Kluni mogao da bude kum malenom Arčiju Harisonu.

  • Magazin
  • Zabava


Glumac je tokom gostovanja u emisiji Džimija Kimela stavio tačku na nagađanja i otkrio da ne želi da bude kum naslednika Megan Markl i princa Harija, a potom prokomentarisao činjenicu da su Arči i on rođeni na isti dan.

„To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca, a i s tim se jedva nosim. Ne bi trebalo da budem bilo čiji kum“, rekao je Kluni.

Glumac se na pitanje o Arčiju našalio rekavši da ga to što se sin Megan i princa Harija rodio na isti dan kad i on, „iritira“.

„Malo je iritantno to što je rođen na isti dan kad i ja, jer mi je ukrao slavu. Ovo je bio moj dan. Dovoljno mi je što sam ga do sada delio sa Orsonom Velsom i Sigmundom Frojdom“, rekao je Kluni, poznat po sjajnom smislu za humor.

Džordž je uozbiljio situaciju i rekao da je presećan jer rođendan mora da deli sa najmlađim članom kraljevske porodice, te da mu je drago zbog prinove vojvotkinje i vojvode od Saseksa.

RTS
foto:internet

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.