Данас у Бриселу, сутра у Москви

Државни секретар САД Мајкл Помпео данас ће, умјесто у најављену посјету Москви, отићи у Брисел, гдје ће са званичницима ЕУ разговарати о ситуацији у вези са Ираном, јавио је Ројтерс.

Свијет 13.05.2019 | 08:30
Данас у Бриселу, сутра у Москви
Помпео је отказао данашњу посјету Москви, јавила је британска агенција, позивајући се на изјаве једног званичника Стејт департмента.

Неименовани званичник рекао је да Помпео сутра планира да се састане са министром спољних послова Русије Сергејом Лавровим.

Према наводима британске агенције, Помпео је кренуо из Вашингтона и на путу је ка Европи, пренио је ТАСС.

Очекује се да ће Помпео стићи сутра поподне у Сочи, гдје ће одржати састанак са Лавровим.

Из Кремља нису одбацили могућност да се Помпео у Сочију састане и са предсједником Русије Владимиром Путином. 

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дзоо

13.05.2019 07:02

Е овакво то раде Амери полако оду до Брисела и казу им ово це те да подрзите.После до Москве и казу овакво це те да ради те инаце блокаде седам сестара направице опет хаос у нафтном свету као деведесетих и баци це вас на кољена. Ко незна ста знаци седам сестара нека мало гугла. Ако вам је мрско гуглати то је 7 нафтних компанија које управљају светом!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин

13.05.2019 07:05

Ако се са њиме састане, нека му поклони један хокејашки "ПАК" па нека га преда његовом колеги Струпфу, јер су оба велики кретени и умишљеници каквих свијет није запамтио, јер овај први подсјећа на Стаљина, а овај други на талијанског Дучеа.

ОДГОВОРИТЕ