Нема дресова – нема фудбала!

Навијачи усред утакмице поскидали играче Грасхоперса! Скакавци испали из лиге после 70 година! Скандал у Швајцарској: Играчи поскидани током утакмице! Тешки дани за Грасхоперс, најтрофејнији швајцарски клуб, који се сели у нижи ранг.

Фудбал 13.05.2019 | 11:54
Нема дресова – нема фудбала!
Хулигани који се представљају као навијачи Грасхоперса из Цириха нашли су се ове недеље у центру пажње швајцарског фудбала.

Бесни због тога што ће клуб за који навијају после 70 година морати у нижи ранг, на гостовању у Луцерну прекинули су утакмицу (у том тренутку је домаћин већ водио 4:0) и поскидали дресове фудбалерима клуба за који би требало да навијају.

Понижени, гостујући играчи морали су да напусте терен јер су остали без адекватне опреме која је прописана правилима. Међу њима био је и некадашњи омладински репрезентативац Србије и играч БСК Борче, штопер Александар Цветковић.

Тужни дани за клуб основан давне 1886. године, који је 27 пута био шампион своје земље...

Трагична сезона за Грасхоперс. Један од највећих клубова Швајцарске испао је из прве лиге, први пут у 70 година. Тако очајан фудбал не памте ни најстарији навијачи Скакаваца, који пуних 18 кола нису успели да упишу ниједну једину победу.

А, тачку на ужасну сезону ставили су навијачи Грасхоперса, који су направили скандал на гостовању у Луцерну. Домаћин је водио 4:0, када су фанови тима из Цириха упали на терен.

Нису нападали домаће играче, већ су се острвили на оне који играју за њихов клуб. Усред утакмице навијачи су натерали играче да поскидају дресове и да им их предају.

Фудбалери нису имали куд, услишили су заповест фанова, а како су остали без спортске опреме, нису могли ни да наставе меч. Што је најцрње, навијачи Луцерна су овацијама поздравили овај потез својих ривала.

Судији није преостало ништа осим да одсвира крај, који је означио да Грасхоперс одлази у другу лигу. На катастрофалан начин...

А, сезони још није крај, остала су још три кола. Ко зна шта ће све фановима Скакаваца да падне на памет...



Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар