Ковачу ни дупла круна не гарантује останак на клупи!

Тако су бар Немци протумачили речи Карл Хајнц Руменигеа. . .

Фудбал 12.05.2019 | 13:21
Ковачу ни дупла круна не гарантује останак на клупи!
Нико Ковач је пред дуплом круном у дебитансткој сезони на клупи Бајерна, али када сте тренер таквог гиганта онда ни то не мора да вам гарантује останак у клубу. Управо о томе брује немачки медији вечерас, после ремија Бавараца у у дербију са РБ Лајпцигом (0:0) и прве пропуштене меч лопте да се освоји седма узастопна титула. 

У центру пажње један од главних људи у клубу и његова изјава - Карл Хајнц Румениге:

"Ја немам никаквих проблема са Ковачем. Али стално чујем: "има загарантован посао, има загарантован посао". У Бајерну и играчи и тренери и директори морају да доносе успехе, добре резултате. То важи за свакога. На крају крајева, морамо бити сигурни да ће Бајерн имати успехе као у последњих 10, 20 или 30 година. Свако ко је икада био у Бајерну зна да мора непрекидно да доноси трофеје", казао је Румениге, а тамошњи медији протумачили ово као да Ковачева позиција није сигурна, без обзира на то како ће се сезона завршити. 

Када је у питању последње коло Румениге је био јасан:

"Нисам забринут. Не мислим да ћемо изгубити прво место. Биће нам довољно да одиграмо квалитетно као данас и за победу над Ајнтрахтом. Сви су желели узбудљиву Бундеслигу, ево сада је имају". 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар