Kovaču ni dupla kruna ne garantuje ostanak na klupi!

Tako su bar Nemci protumačili reči Karl Hajnc Rumenigea. . .

Fudbal 12.05.2019 | 13:21
Kovaču ni dupla kruna ne garantuje ostanak na klupi!
Niko Kovač je pred duplom krunom u debitanstkoj sezoni na klupi Bajerna, ali kada ste trener takvog giganta onda ni to ne mora da vam garantuje ostanak u klubu. Upravo o tome bruje nemački mediji večeras, posle remija Bavaraca u u derbiju sa RB Lajpcigom (0:0) i prve propuštene meč lopte da se osvoji sedma uzastopna titula. 

U centru pažnje jedan od glavnih ljudi u klubu i njegova izjava - Karl Hajnc Rumenige:

"Ja nemam nikakvih problema sa Kovačem. Ali stalno čujem: "ima zagarantovan posao, ima zagarantovan posao". U Bajernu i igrači i treneri i direktori moraju da donose uspehe, dobre rezultate. To važi za svakoga. Na kraju krajeva, moramo biti sigurni da će Bajern imati uspehe kao u poslednjih 10, 20 ili 30 godina. Svako ko je ikada bio u Bajernu zna da mora neprekidno da donosi trofeje", kazao je Rumenige, a tamošnji mediji protumačili ovo kao da Kovačeva pozicija nije sigurna, bez obzira na to kako će se sezona završiti. 

Kada je u pitanju poslednje kolo Rumenige je bio jasan:

"Nisam zabrinut. Ne mislim da ćemo izgubiti prvo mesto. Biće nam dovoljno da odigramo kvalitetno kao danas i za pobedu nad Ajntrahtom. Svi su želeli uzbudljivu Bundesligu, evo sada je imaju". 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar