Упозорење Левију: Испуните услове или одлазим!

Менаџер Тотенхема, Маурисио Поћетино, отворио је врата могућег одаска са клупе лондонског клуба наредног лета.

Фудбал 12.05.2019 | 08:00
Упозорење Левију: Испуните услове или одлазим!
Аргентинац, који ће са "певцима" 1. јуна на "Вандо Метрополитану" у Мадриду играти за пехар лиге шампиона са Ливерпулом, најавио је круцијалне разговоре са првим човеком клуба Данијелом Левијем.

Из свега што је изрекао уочи недељне утакмице у Премијер лиги саЕвертоном, може се закључити да је незадовољан пре свега трансфер политиком клуба.

"Ново поглавље нећу отворити без јасног плана, стратегије и без транспарентности", упозорио је Поћетино.

Чини се да је најнезадовољнији трансфер политиком клуба.

"Тешко је очекивати да, ако овако наставимо, поново играмо финале или да се сваке године пласирамо у Лигу шампиона. Не можемо овако да се такмичимо са Ливерпулом или клубовима из Манчестера, то је немогуће, то је наивно", поручио је Аргентинац.

Он је додао и да не пристаје да Тотенхем и даље "каска" са улагањима у односу на ривале.

"Ако од мене очекују резултате који имају Ливерпул, клубови из Манчестера и Челси, онда ми треба дати другачија средства за рад. Ако пристанем да радим као до сада, могао бих за себе да кажем да сам најглупљи човек који пристаје да ради поред свих тих чињеница", додао је Поћетино.

Италијански медији преносе да је за њега заинтерсован Јувентус, те да Поћетино наводно тражи 20 милиона да би заменио Масимилијана Алегрија.

Други кандидат је селектор Француске Дидије Дешан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар