Upozorenje Leviju: Ispunite uslove ili odlazim!

Menadžer Totenhema, Maurisio Poćetino, otvorio je vrata mogućeg odaska sa klupe londonskog kluba narednog leta.

Fudbal 12.05.2019 | 08:00
Upozorenje Leviju: Ispunite uslove ili odlazim!
Argentinac, koji će sa "pevcima" 1. juna na "Vando Metropolitanu" u Madridu igrati za pehar lige šampiona sa Liverpulom, najavio je krucijalne razgovore sa prvim čovekom kluba Danijelom Levijem.

Iz svega što je izrekao uoči nedeljne utakmice u Premijer ligi saEvertonom, može se zaključiti da je nezadovoljan pre svega transfer politikom kluba.

"Novo poglavlje neću otvoriti bez jasnog plana, strategije i bez transparentnosti", upozorio je Poćetino.

Čini se da je najnezadovoljniji transfer politikom kluba.

"Teško je očekivati da, ako ovako nastavimo, ponovo igramo finale ili da se svake godine plasiramo u Ligu šampiona. Ne možemo ovako da se takmičimo sa Liverpulom ili klubovima iz Mančestera, to je nemoguće, to je naivno", poručio je Argentinac.

On je dodao i da ne pristaje da Totenhem i dalje "kaska" sa ulaganjima u odnosu na rivale.

"Ako od mene očekuju rezultate koji imaju Liverpul, klubovi iz Mančestera i Čelsi, onda mi treba dati drugačija sredstva za rad. Ako pristanem da radim kao do sada, mogao bih za sebe da kažem da sam najgluplji čovek koji pristaje da radi pored svih tih činjenica", dodao je Poćetino.

Italijanski mediji prenose da je za njega zaintersovan Juventus, te da Poćetino navodno traži 20 miliona da bi zamenio Masimilijana Alegrija.

Drugi kandidat je selektor Francuske Didije Dešan.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar