Љајић неће код Михајловића!

Срећан сам у Бешикташу! Болоња остаје кратких рукава. . .

Фудбал 11.05.2019 | 15:56
Љајић неће код Михајловића!
Од нове сарадње Адема Љајића и Синише Михајловића неће бити ништа. Иако је тренер Болоње, наводно, изразио жељу да у летњем прелазном року доведе српског репрезентативца који је на позајмици из Торина у Бешикташу, Љајић је поручио да га тај трансфер не занима.

Како наводе турски медији, Адем има жељу да остане у табору црно-белих из Бешикташа, где се препородио као играч и где је постао истински љубимац навијача.

Бешикташ има клаузулу у договору са Торином да на лето може да откупи Љајића за 6.500.000 евра и Турци намеравају да је искористе.

„Срећан сам у Бешикташу и желим да останем овде. Позив Болоње ме не интересује. Бићу врло срећан ако челници клуба реше да откупе уговор од Торина. Свиђа ми се у Бешикташу и Истанбулу, не иде ми се одавде“, рекао је Љајић, а преноси више турских медија.

Имао је клуб из Истанбула великих финансијских проблема током сезоне, па су кружиле спекулације да због тога неће моћи да откупи Љајићев уговор од Торина. Због тога је Болоња у ниском старту и даље чека расплет ситуације.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар