Да није неко видио капитена Локомотиве?!

Челници клуба не знају где је! Игор Денисов у земљу пропао за управу Машиновођа!

Фудбал 11.05.2019 | 14:32
Да није неко видио капитена Локомотиве?!
Вози Локомотива ка Лиги шампиона, али у њој нема капитена екипе. Игор Денисов је буквално у земљу пропао за челнике московског клуба. Од краја априла некадашњем руском репрезентативцу се губи сваки траг, телефони су искључени, те нити тренер, нити управа клуба немају појма где се налази.

После победе Локомотиве над Рубином (4:0) најзад је дошло на ред и питање тренеру Јурију Семину где му је капитен, који је пропустио последњих неколико утакмица. Шеф струке Машиновођа је пробао да изврда, а на крају је пребацио питање у лоптицу челника клуба.

„Денисов је на списку болесних играча. Све остало питајте генералног директора“, рекао је Семин.

А, директор Локомотиве Василиј Кикнадзе „капитулирао“ је пред новинарима. Признао је да нема прецизну информацију где је капитен екипе.

„Немам никаквих новости када је Денисов у питању. Последња информација коју имам је да је болестан и да се налази у Санкт Петербургу. Колеге не могу да дођу до њега, телефон му је искључен. То је све што могу да кажем. Када будем добио неку нову информацију, обавестићу вас“, поручио је Кикнадзе.

Како сматрају руски медији, Игор Денисов ће на крају сезоне напустити клуб, само је питање да ли ће и завршити каријеру. Прошле сезоне је играо перфектно и био је кључни играч средине терена за Локомотиву, коју је одвео до титуле. Међутим, због давнашњег сукоба са селектором Русије Станиславом Черчесовим, није добио позив да наступи на Мундијалу у Русији и то га је сломило.

Ове сезоне Денисов није играо на нивоу из прошле, а због њега су били и нарушени односи у свлачионици екипе. У априлу је добио упалу ангине, због које није могао да игра и то је последње што су у клубу чули од њега – да иде да се лечи.

Оно што буди сумњу је место у којем се Игор, наводно, лечи – родни Санкт Петербург. Још прошле године кружила је информација да би Игор могао да се врати у матични Зенит. Није искључено да овог лета „избоксује“ трансфер у редове новог шампиона, чији је дрес носио од 2002. до 2013. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар