Рампа за богаташе - Санчо остаје на Вестфалену!

Сјајни везиста у Борусији и наредне сезоне.

Фудбал 11.05.2019 | 12:54
Рампа за богаташе - Санчо остаје на Вестфалену!
Европски богаташи су били озбиљно загризли, најгласнији су били Реал Мадрид и Манчестер јунајтед, а помињала вртоглава сума од 180.000.000 евра, али последње информације кажу да је Џејдон Санчо овог лета неће напуштати Вестфален. Одлучено је да остане још годину дана у Борусији из Дортмунда.

До таквих информација из немачког клуба стигао је лондонски Сан, који каже да је сјајни енглески репрезентативац део планова Милионера за следећу сезону.

Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед ће тако морати у потрагу за другим мегаломанским појачањем, али је јасно да је овакву врсту играча као што је Санчо врло тешко или готово немогуће пронаћи на фудбалском тржишту.

Млади 19-годишњи фудбалер има сезону из снова иза себе, постигао је 12 голова и забележио 19 асистенција у свим такмичењима. Разлику је се од многих врхунских крила у свету фудбала, пошто на другачији начин квари игру противника и далеко више учествује у игри свог тима.

Санчо је рођен 25. марта 2000. године у Лондону, а фудбалски је стасао у омладинском погону Манчестер Ситија. Ипак, иако је јасно да је идеалан играч по мери Ђозепа Гвардиоле, Грађани су га испустили 2017. године, када је отишао у Дортмунд за обештећење од тек 8.000.000 евра.

Младом везисти уговор са Дортмундом истиче у јуну 2022. године, па је јасно да ће лето 2020. године представљати идеалан тренутак за његову продају. Наравно, под условом да понови овако квалитетну сезону.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар