Rampa za bogataše - Sančo ostaje na Vestfalenu!

Sjajni vezista u Borusiji i naredne sezone.

Fudbal 11.05.2019 | 12:54
Rampa za bogataše - Sančo ostaje na Vestfalenu!
Evropski bogataši su bili ozbiljno zagrizli, najglasniji su bili Real Madrid i Mančester junajted, a pominjala vrtoglava suma od 180.000.000 evra, ali poslednje informacije kažu da je Džejdon Sančo ovog leta neće napuštati Vestfalen. Odlučeno je da ostane još godinu dana u Borusiji iz Dortmunda.

Do takvih informacija iz nemačkog kluba stigao je londonski San, koji kaže da je sjajni engleski reprezentativac deo planova Milionera za sledeću sezonu.

Real Madrid i Mančester Junajted će tako morati u potragu za drugim megalomanskim pojačanjem, ali je jasno da je ovakvu vrstu igrača kao što je Sančo vrlo teško ili gotovo nemoguće pronaći na fudbalskom tržištu.

Mladi 19-godišnji fudbaler ima sezonu iz snova iza sebe, postigao je 12 golova i zabeležio 19 asistencija u svim takmičenjima. Razliku je se od mnogih vrhunskih krila u svetu fudbala, pošto na drugačiji način kvari igru protivnika i daleko više učestvuje u igri svog tima.

Sančo je rođen 25. marta 2000. godine u Londonu, a fudbalski je stasao u omladinskom pogonu Mančester Sitija. Ipak, iako je jasno da je idealan igrač po meri Đozepa Gvardiole, Građani su ga ispustili 2017. godine, kada je otišao u Dortmund za obeštećenje od tek 8.000.000 evra.

Mladom vezisti ugovor sa Dortmundom ističe u junu 2022. godine, pa je jasno da će leto 2020. godine predstavljati idealan trenutak za njegovu prodaju. Naravno, pod uslovom da ponovi ovako kvalitetnu sezonu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar