Навијачи Лејкерса организовали протест!

"Шта нам је Леброн донео?" Навијачи Лос Анђелес Лејкерса организовали су протест испред Стејплс Центра после лоше сезоне своје омиљене екипе.

Кошарка 11.05.2019 | 09:37
Навијачи Лејкерса организовали протест!
Навијачи "језерџија" су пре неколико дана најавили овакав вид протеста, а тада их многи нису схватали озбиљно. Ипак, њихове речи су се обестиниле.

Организатор протеста био је Чарли Риверс, стундер Универзитета Аризона, који је оштро критиковао тренутну власницу Лејкерса Џини Бас, ћерку некадашњег власника ове франшизе.

"Одлуке које менаџмент тренутно доноси су резултат непотизма, а не кошаркашког знања и способности да се управља једним тимом", рекао је Риверс, док је други навијач – са паролом подршке првој звезди екипе Леброну Џејмсу – рекао да је Лејкерсима потребна помоћ.

"Знате шта? Ми желимо звезду. Желимо још једног суперстар слободног агента. Или Кеј Дија (Кевина Дурента), или Кајрија (Ирвинга)".

Лејкерси иза себе имају незадовољавајућу сезону, прву са Џејмсом, у којој су завршили на 10. месту Запада са учинком од 37 победа и 45 пораза.

Проблеми су се наставили за некада шампионску франшизу, пошто су недуго након завршетка регуларног дела сезоне отпустили тренера Лука Волтона, а недавно су стручњаци Монти Вилијамс и Тајрон Лу одбили њихову понуду.

"Мој отац је имао Меџика (Џонсона), мој брат је имао Кобија (Брајанта), а ја имам Леброна (Џејмса). Шта ми је он донео? Ми хоћемо прстенове", рекао је један од навијача окупљених око Стејплса.

Подсећамо, Лејкерси су ове сезоне остали и без досадашњег председника кошаркашких операција, бившег играча Меџика Џонсона, који је поднео оставку.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар