Navijači Lejkersa organizovali protest!

"Šta nam je Lebron doneo?" Navijači Los Anđeles Lejkersa organizovali su protest ispred Stejpls Centra posle loše sezone svoje omiljene ekipe.

Košarka 11.05.2019 | 09:37
Navijači Lejkersa organizovali protest!
Navijači "jezerdžija" su pre nekoliko dana najavili ovakav vid protesta, a tada ih mnogi nisu shvatali ozbiljno. Ipak, njihove reči su se obestinile.

Organizator protesta bio je Čarli Rivers, stunder Univerziteta Arizona, koji je oštro kritikovao trenutnu vlasnicu Lejkersa Džini Bas, ćerku nekadašnjeg vlasnika ove franšize.

"Odluke koje menadžment trenutno donosi su rezultat nepotizma, a ne košarkaškog znanja i sposobnosti da se upravlja jednim timom", rekao je Rivers, dok je drugi navijač – sa parolom podrške prvoj zvezdi ekipe Lebronu Džejmsu – rekao da je Lejkersima potrebna pomoć.

"Znate šta? Mi želimo zvezdu. Želimo još jednog superstar slobodnog agenta. Ili Kej Dija (Kevina Durenta), ili Kajrija (Irvinga)".

Lejkersi iza sebe imaju nezadovoljavajuću sezonu, prvu sa Džejmsom, u kojoj su završili na 10. mestu Zapada sa učinkom od 37 pobeda i 45 poraza.

Problemi su se nastavili za nekada šampionsku franšizu, pošto su nedugo nakon završetka regularnog dela sezone otpustili trenera Luka Voltona, a nedavno su stručnjaci Monti Vilijams i Tajron Lu odbili njihovu ponudu.

"Moj otac je imao Medžika (Džonsona), moj brat je imao Kobija (Brajanta), a ja imam Lebrona (Džejmsa). Šta mi je on doneo? Mi hoćemo prstenove", rekao je jedan od navijača okupljenih oko Stejplsa.

Podsećamo, Lejkersi su ove sezone ostali i bez dosadašnjeg predsednika košarkaških operacija, bivšeg igrača Medžika Džonsona, koji je podneo ostavku.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar