Џеко иде у ПСЖ?!

Џеко иде стопама Папета Сушића? Капитен Босне и Херцеговине, Един Џеко, налази се на мети Пари Сен Жермена, који је већ контактирао менаџера нападача Роме.

Фудбал 11.05.2019 | 09:21
Џеко иде у ПСЖ?!
Сафет "Папе" Сушић је најбољи инострани фудбалер Парижана у историји француског клуба, а његовим стопама овог љета могао би да крене и центарфор Роме и селекције "змајева".

Наиме, угледни париски лист "Франс Фудбал" објавио је у петак да је ПСЖ контактирао Џековог менаџера с намјером да приволи Едина да у љетњем прелазном року замијени Уругвајца, Единсона Каванија, који је најавио одлазак из Париза овог љета.

Спортски директор "светаца", Антеро Енрике, је описан у листу као велики љубитељ тридесеттрогодишњег нападача БиХ и да је тим поводом контактирао Џековог представника.

Един има важећи уговор са Ромом још годину дана, па је "вучица" највјероватније спремна да уновчи Џека, а од раније је познато да је његова цијена 20 милиона евра.

Раније су у медијима као нове Единове дестинације у каријери најчешће помињани милански Интер и лондонски Вест Хем.

Ове сезоне у Серији А, Џеко је постигао само осам голова, али је зато на шест мечева Римљана у Лиги шампиона успио да пет пута затресе мрежу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар