Коначно: Челси продаје “краља позајмице”!

За 15. 000. 000 евра! Марио Пашалић дефинитивно одлази из Лондона после пет година!

Фудбал 11.05.2019 | 08:19
Коначно: Челси продаје “краља позајмице”!
Аталанта је, према наводима италијанске Газете, одлучила да покрене преговоре око откупа уговора хрватског везисте Марија Пашалића из Челсија. Клуб из Бергама игра једну од најбољих сезона и на прагу је историјског уласка у Лигу шампиона, а такође су се пласирали и у финале Купа Италије где ће им ривал бити Лацио.

Пашалић се добро уклопио у екипу Ђампјера Гасперинија и допринео овосезонским успесима па су из клуба одлучили да откупе његов уговор како је договорено претходног лета.

Аталанта има право откупа од 15.000.000 еура, али клуб ће преговорима настојати смекша Челси како би мало смањио своја потраживања, поготово јер клуб из Бергама ипак не спада у финансијски моћне.

Бивши везиста Хајдука из Сплита ове сезоне има 38 наступа за клуб, постигао је седам голова и забележио исто толико асистенција, што је више него довољно да задовољи струку и осигура себи летњи трансфер у Бергамо.

Аталанта му је, иначе пети клуб од 2014. године када је из Хајдука прешао у Челси, а играо је још и за Елче, Монако, Милан и Спартак из Москве, све на позајмицама.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар